Κοινωνία

Σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Μεσσηνία φέτος το καλοκαίρι;

Σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Μεσσηνία φέτος το καλοκαίρι;

Σας ενδιαφέρει να βιώσετε μια διαφορετική εμπειρία…;

Σας ενδιαφέρει η κωπηλασία, οι πεζοπορίες και οι δραστηριότητες σε ποτάμια…;

Η Explore Messinia μια καινοτόμα τουριστική επιχείρηση περιηγήσεων με ιδρυτές νέα παιδιά που αποφάσισαν να μείνουν στον τόπο τους και να αδράξουν την ευκαιρία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στη Μεσσηνία, με έδρα την Καλαμάτα.

Ζήστε τη δική σας εμπειρία κωπηλατώντας τις πιο όμορφες παράκτιες διαδρομές της Μεσσηνίας, απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα της κάθε περιοχής με το μοναδικό τρόπο που μόνο ένα καγιάκ θαλάσσης μπορεί να σας προσφέρει. Εκπαιδευμένοι οδηγοί και άρτιος εξοπλισμός σας συνοδεύουν με ασφάλεια σε οργανωμένες περιηγήσεις κατα μήκος της Μεσσηνιακής ακτογραμμής.

Ακολουθήστε μονοπάτια που οδηγούν πίσω στο χρόνο, συνδέοντας φύση, ανθρώπους και παραδόσεις. Ορεινές διαδομές στον Ταΰγετο, φυσιολατρικοί περίπατοι στη γη της ελιάς και περιηγήσεις με πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον σας ταξιδεύουν στην ομορφιά της μεσσηνιακής υπαίθρου, σας μαθαίνουν την ιστορία της και σας πλουτίζουν με γνώση και εμπειρίες.

Εναλλακτικές διαδρομές στην ενδοχώρα της Μεσσηνίας σας οδηγούν στην παρθένα φύση. Εξερευνώντας τους δρόμους των νερών και ακολουθώντας τη φυσική ροή τους μέσα απο ποτάμια και λίμνες ανακαλύπτοντας μικρούς φυσικούς παραδείσους με πλούσια βλάστηση και μαγευτικούς καταρράκτες. Γάργαρα κρυστάλλινα νερά και απαράμιλλο φυσικό κάλλος συνθέτουν το σκηνικό, όπου οι άνθρωποι συνάντησαν τους θεούς τους και εμπνεύστηκαν τη μυθολογία τους.”

Εξερευνήστε μαζί με την Explore Messinia τη Μεσσηνία μέσα από οργανωμένες περιηγήσεις και δραστηριότητες στη φύση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και κρατήσεις στο site:

http://www.exploremessinia.com/

Και στη σελίδα στο Facebook:

https://www.facebook.com/ExploreMessinia?fref=ts

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews