Ελλάδα

Σκουρλέτης: Τέλη Ιουνίου προηγούνται μισθοί και συντάξεις – Θα δούμε τι θα γίνει με το ΔΝΤ

Σκουρλέτης: Τέλη Ιουνίου προηγούνται μισθοί και συντάξεις – Θα δούμε τι θα γίνει με το ΔΝΤ

«Από τη στιγμή που οι δανειστές δεν έλαβαν καθόλου υπόψη τους τις ελληνικές θέσεις μπορούμε και εμείς να αναθεωρήσουμε μέρος των προτάσεών μας» «Παράθυρο» να μην πληρωθούν οι τέσσερις δόσεις του Ιουνίου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στα τέλη του μήνα άφησε ανοιχτό στο Mega ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

«Τέλη Ιουνίου προηγείται η πληρωμή των μισθών και συντάξεων και θα δούμε τι θα γίνει με τις δόσεις στο ΔΝΤ» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Από τη στιγμή που οι δανειστές δεν έλαβαν καθόλου υπόψη τους τις ελληνικές θέσεις μπορούμε και εμείς να αναθεωρήσουμε μέρος των προτάσεών μας» διεμήνυσε δε.

Η συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι καθοριστική για την επίτευξη συμφωνίας επισήμανε επίσης ο υπουργός, προσθέτοντας ότι θέλει να πιστεύει ότι θα φτάσουμε τελικά σε συμφωνία.

Ο κύριος Σκουρλέτης είπε ότι το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές είναι συνάρτηση από το αν θα επιτευχθεί ή όχι συμφωνία. «Στην περίπτωση αυτή το ερώτημα που θα τεθεί στους πολίτες, είναι ενισχύστε μας να επιτευχθεί συμφωνία με αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλουμε» δήλωσε.

Ο υπουργος Εργασίας επανέλαβε δε και σήμερα Δευτέρα τις καταγγελίες του στον ΣΚΑΪ ότι κάποιες τράπεζες προτείνουν στους πελάτες τους να αγοράζουν αμοιβαία κεφαλαία εξωτερικού επικαλούμενος μεμονωμένες καταγγελίες που έχουν φτάσει στον ίδιο.

«Βάση συζήτησης που δεν υιοθετείται στο σύνολό της» χαρακτήρισε στο μεταξύ στον σταθμό μας τις κυβερνητικές προτάσεις στους θεσμούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος. Μάλιστα, δήλωσε ότι «θα κάνουμε διαδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης στο λιμάνι του Πειραιά και καλούμε και τα άλλα κόμματα».

Πηγή skai

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews