Ελλάδα

Σόιμπλε: Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο (φωτο)

Σόιμπλε: Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο (φωτο)

Οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να παράσχουν στην χώρα μας προληπτική πιστωτική γραμμή.

Στις μεταρρυθμίσεις και στην πρόοδο που η Ελλάδα έχει κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα στο Βερολίνο με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο.

beni-soimple

Σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε, οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα αποδίδουν καρπούς και όπως σημείωσε, οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να παράσχουν στην χώρα μας προληπτική πιστωτική γραμμή.

Ώμος, όπως υπογράμμισε, η πιστωτική γραμμή στήριξης θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος. Από την μεριά του ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι η αποσαφήνιση της πολιτικής κατάστασης αποτελεί κύριο παράγοντα για την ελληνική οικονομία, επισημαίνοντας ότι το κύριο ζήτημα για την Ελλάδα είναι να ξεκαθαριστεί η πολιτική κατάσταση.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα και ανάπτυξη. Η πιστωτική γραμμή θα είναι προστατευτικό μέτρο. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση», ανέφερε.

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews