Επιστημονικά

Στο νοσοκομείο Παίδων οκτώ νήπια από την Παλαιά Φώκαια!!!

Στο νοσοκομείο Παίδων οκτώ νήπια από την Παλαιά Φώκαια!!!

Οκτώ νήπια που βρισκόντουσαν στον βρεφονηπιακό σταθμό της Π. Φώκαιας, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα χθες Τετάρτη 19/9/2013 στο νοσοκομείο Παίδων, αφού βρέθηκαν στο προαύλιο του σταθμού να κρατούν στα χέρια τους και να παίζουν με κουτί το οποίο περιείχε ποντικοφάρμακο!!!

 

Οι υπεύθυνοι του σταθμού και οι έντρομοι γονείς, μετέφεραν τα νήπια στο νοσοκομείο Παίδων, για να προλάβουν τις επιπτώσεις από την πιθανότητα τα παιδιά να είχαν δηλητηριαστεί είτε από την κατάποση, είτε από την επαφή με το ισχυρότατο δηλητήριο.

Ευτυχώς δεν υπήρξε καμία περίπτωση δηλητηρίασης, αλλά ορισμένα από τα παιδάκια πήγαν και σήμερα Πέμπτη στο νοσοκομείο Παίδων για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ορισμένα θα επισκεφτούν και πάλι το νοσοκομείο την προσεχή Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού, ισχυρίστηκαν ότι τα δηλητηριώδη φάρμακα  βρισκόντουσαν στην αποθήκη του σταθμού, την οποία άγνωστοι διέρρηξαν πετώντας τα φάρμακα στο προαύλιο. Γονείς μας είπαν ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά ή σχετική καταγγελία για  διάρρηξη και πιθανολογούν ότι η αποθήκη ήταν ανοικτή με αποτέλεσμα να μπουν τα νήπια και να πάρουν τα φάρμακα.

Οπωσδήποτε, πρόκειται για πράξη ανευθυνότητας των υπευθύνων, εφόσον φύλαγαν δηλητηριώδη φάρμακα σε χώρο όπου βρίσκονται μικρά παιδιά. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

 

πηγή:  attikosparatiritis.wordpress.com

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews