Κοινωνία

Οι «σωματοφύλακες» του Ιβάν Σαββίδη -Από την Εύα Καϊλή στη «σιδηρά Κυρία της Τούμπας»

Οι «σωματοφύλακες» του Ιβάν Σαββίδη -Από την Εύα Καϊλή στη «σιδηρά Κυρία της Τούμπας»

Από τη στιγμή που αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα, να επενδύσει στο Μακεδονία Παλάς, στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, αλλά και στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που συγκεντρώνουν τα βλέμματα όλων.Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ετοίμαζε με προσεκτικά βήματα το επιτελείο που θα τον πλαισίωνε και θα έτρεχε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς γι αυτόν.

 

Οπως αναφέρει και η Espresso ηδη στις δημόσιες εμφανίσεις του έχουν βρεθεί επτά πρόσωπα που για πολλούς είναι οι «άνθρωποι» του Ιβάν Σαββίδη. Πρόκειται για τους:

 

Εύα Καϊλή: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση τους έγινε στο στάδιο Καραϊσκάκη (αν και η κ.Καϊλή είχε αρνηθεί δημοσίως ότι συνεργάζονται) και από τότε -αν και δεν ανακοινώθηκε ποτέ- παίζει ενεργό ρόλο στις επαφές του με την τοπική κοινωνία.

Θοδωρής Ζαγοράκης: Πάντα στο πλευρό του Σαββίδη σε ρόλο συμβούλου ο πρώην πρόεδρςο του ΠΑΟΚ

Ζήσης Βρύζας: Με μηνιαίο μισθό 7.000 ευρώ τρέχει το πρότζεκτ για τη δημιουργία ενός «μεγάλου ΠΑΟΚ».

Γκέρμαν Τσιστιακόφ: Μαζί με τον Βρύζα τρέχουν τα θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μαρία Γκοντσάρεβα: Πρόκειται για τη Σιδηρά Κυρία της Τούμπας. Ειναι το απόλυτο αφεντικό στα οικονομικά. Εχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο, όχι μόνο της ΠΑΕ, αλλά και της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ. Είναι ο προπομπός σε κάθε επιχειρηματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη.

Ταρϊανός Χατζηδημητρίου: Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε πρόσφατα πως αναλαμβάνει την επικοινωνία του κ.Σαββίδη.

Γιώργος Γκουροβανίδης: Το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, ο μεταφραστής του που τον ακολουθεί παντού. Μάλιστα είναι ο άνθρωπος που ενώ θεωρητικά γνωρίζει τα πάντα ποτέ δεν διέρρευσε κάτι από αυτό και γι αυτό ο Σαββίδης τον ανταμείβει αναλόγος.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews