Κόσμος

Σουηδία: Επίθεση με σπαθί μασκοφόρου σε σχολείο, πέντε τραυματίες

Σουηδία: Επίθεση με σπαθί μασκοφόρου σε σχολείο, πέντε τραυματίες

Ένας ενήλικας και τέσσερις μαθητές τραυματίστηκαν από την επίθεση με σπαθί που δέχθηκαν από μασκοφόρο μέσα σε σχολείο της πόλης Τρολχάταν στη δυτική Σουηδία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι άνοιξε πυρ εναντίον του δράστη της επίθεσης, χωρίς να διευκρινίσει ποια είναι η κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες, ο άνδρας νοσηλεύεται.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σχολείο Κρόναν, όπου φοιτούν 400 μαθητές από το νηπιαγωγείο έως το γυμνάσιο. Το σχολείο βρίσκεται στο Τρολχάταν, μια βιομηχανική πόλη περίπου 57.000 κατοίκων, έδρα της αυτοκινητοβιομηχανίας Saab, βορείως του Γκέτεμποργκ.

Η αστυνομία απάντησε σε επείγουσα κλήση που ανέφερε ότι ένας μασκοφόρος που έφερε σπαθί βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του σχολείου και ότι ένας άνθρωπος είχε δεχτεί επίθεση στην καφετέρια του σχολείου ή κοντά σε αυτήν.

“Έπειτα από αυτό, λάβαμε την πληροφορία ότι ο δράστης δέχτηκε τα πυρά αστυνομικών”, ανακοίνωσε η αστυνομία στην ιστοσελίδα της.

“Έχουμε δεχτεί έναν άνθρωπο πολύ βαριά τραυματισμένο”, δήλωσε ο Νίκλας Κλάεσον, επικεφαλής της υπηρεσίας Ενημέρωσης στο νοσοκομείο NAL του Τρολχάταν.

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews