Ελλάδα

Σοβαρές αντιδράσεις προκλήθηκαν στη Βουλή για την προτεινόμενη αντιπρόεδρο του ΕΦΕΤ

Σοβαρές αντιδράσεις προκλήθηκαν στη Βουλή για την προτεινόμενη αντιπρόεδρο του ΕΦΕΤ

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι στη Βουλή με αφορμή την προτεινομένη από την κυβέρνηση νέα αντιπρόεδρο του ΕΦΕΤ Φωτεινή Αθανασοπούλου η οποία τελικώς αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Μάλιστα η υποψήφια αντιπρόεδρος δεν δίστασε να δείξει την αντίδραση της υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήταν η κατάλληλη για τη θέση καθώς το βιογραφικό της ήταν από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ζήτησαν να αποσυρθεί η υποψηφιότητα ενώ κατήγγειλαν ότι η κυρία Αθανασοπούλου κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει με τις δημόσιες θέσεις της. Ακόμη, κατέθεσαν στην επιτροπή που μελετούσε την υποψηφιότητα σειρά αναρτήσεων από το facebook λέγοντας μάλιστα ότι οι θέσεις της είναι προκλητικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Αθανασοπούλου ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής και βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στα κείμενά της αναφέρονται τα εξής:

«Μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!».

«Και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ.: εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…».

«Σας χρειαζόμαστε εδώ» έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε, φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια».

«Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!

Ακόμη σε άλλο άρθρο η κυρία Αθανασοπούλου φαίνεται να είναι κατά της  «Νέας Τάξης πραγμάτων γράφοντας:

«Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης; Αλήθεια… Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;

Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει « η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;

Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους. Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.

Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».

Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος».

Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις στο facebook

fwteini-athan-

fwteini-athan-1

fwteini-athan-4

fwteini-athan-5

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews