Πολιτική

Σπηλιωτόπουλος: Σε δημοψήφισμα για τζαμί και πεζοδρόμηση Πανεπιστημίου

Σπηλιωτόπουλος: Σε δημοψήφισμα για τζαμί και πεζοδρόμηση Πανεπιστημίου

Ανέφερε επίσης ότι οι εκλογές έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος

«Πρέπει να πάμε ενωμένοι στις κάλπες, γιατί οι εκλογές έχουν και χαρακτήρα δημοψηφίσματος» δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επικαλούμενος και τα τελευταία ευρήματα των δημοσκοπήσεων στην Αθήνα, όπου η διαφορά του με τον Γιώργο Καμίνη είναι μικρή.

Μιλώντας στο Mega, ο υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ επανέλαβε ότι η Αθήνα έπρεπε να φωταγωγηθεί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟ, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή της Ευρώπης σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο ίδιος επανέλαβε τις θέσεις του για μηδενική ανοχή στο λαθρεμπόριο, λέγοντας ότι η πρότασή του για σύσταση ειδικού σώματος για το θέμα έχει ήδη γίνει δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό Ν.Δένδια.

Επίσης επανέλαβε την άποψή του για δημοψήφισμα στο θέμα της χωροθέτησης τεμένους στην Αθήνα, λέγοντας ότι είναι κατά της ανέγερσής του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είναι ήδη επιβαρυμένος.

«Ναι στο τζαμί, όχι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, όπως λέει ο κ. Καμίνης» τόνισε, ενώ δεν απέκλεισε δημοψηφίσματα και για άλλα ζητήματα, όπως την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου.

Πηγή tovima

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews