Κοινωνία

Σπείρα έκλεψε 192.000 από υπάλληλο εταιρείας πετρελαιοειδών

Σπείρα έκλεψε 192.000 από υπάλληλο εταιρείας πετρελαιοειδών

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

Στη φάκα πιάστηκαν τέσσερα άτομα στη Θεσσαλονίκη, μέλη συμμορίας, τα οποία διέπραξαν τον Μάρτιο ληστεία σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας πετρελαιοειδών, με τη λεία να υπερβαίνει τις 192.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των αιφνιδιαστικών αστυνομικών ερευνών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τα τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και συγκεκριμένα, τρείς ημεδαποί άντρες ηλικίας 24, 24 και 32 ετών και μία 23χρονη αλλοδαπή γυναίκα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 17 Μαρτίου στη περιοχή των Αγίων Πάντων, δύο από τα μέλη της συμμορίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 25χρονο υπάλληλο εταιρείας πετρελαιοειδών, μια τσάντα που περιείχε 192.100 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό αποτελούσε εισπράξεις της εταιρείας και προοριζόταν για κατάθεση σε Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οκτώ οικίες στη Δυτική Θεσσαλονίκη, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ποσό των 185.790 ευρώ, προερχόμενο από την προαναφερόμενη ληστεία. Τα χρήματα ήταν επιμελώς κρυμμένα στην οικία ενός εκ των 24χρονων δραστών.

Επίσης βρέθηκε μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (TASER), μία συσκευή καταγραφής εικόνας, συνδεδεμένη με κάμερες που κατέγραφαν δημόσιο χώρο, εξωτερικά της οικίας του 32χρονου και δυο μοτοσικλέτες, μία εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία. Μάλιστα, ο 24χρονος κάτοχός της προέβη σε αλλαγή χρωματισμού της προκειμένου να παραπλανήσει τις αρχές.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί το εύρος της δράσης τους. Το κατασχεθέν χρηματικό ποσό, αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή voria

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews