Ελλάδα

Στ.Λεουτσάκος: «Οδηγούμαστε στη ρήξη»

Στ.Λεουτσάκος: «Οδηγούμαστε στη ρήξη»

Με νέα ηχηρή παρέμβαση ο βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος ανέφερε ότι «οδηγούμαστε στη ρήξη». Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 αναφέρθηκε στην ζωή μετά το ευρώ ενώ ζητά από τον κόσμο να πάει στο Σύνταγμα για να διαδηλώσει κατά των δανειστών.

 «Ζωή υπήρξε και πριν το ευρώ, και μπορεί να υπάρξει και μετά. Αν οι δανειστές δεν διευκολύνουν στη χρηματοδότηση και οδηγηθούμε στη ρήξη, ζωή υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Μάλιστα, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να υπάρξουν πιο γρήγορα προοδευτικές αλλαγές». είπε ο βουλευτής.

Από την άλλη πλευρά ο κύριος Λεουτσάκος επιτέθηκε στους δανειστές χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα«οικονομικούς δολοφόνους», τονίζοντας μάλιστα ότι η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει μόνο μαζί με το λαό. Ακόμη πρόσθεσε ότι «ο κόσμος είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση. Τους καλώ στο Σύνταγμα σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των δανειστών προκειμένου να ισχυροποιήσουμε τις θέσεις της κυβέρνησης απέναντι στην Ευρώπη» .

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews