Κοινωνία

Στα Χανιά η θαλαμηγός του Αμπράμοβιτς

Στα Χανιά η θαλαμηγός του Αμπράμοβιτς

Ανοιχτά του ενετικού λιμένα των Χανίων προσάραξε σήμερα το πρωί  η υπερπολυτελής θαλαμηγός «Εclipse» του μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς

 

Το σκάφος έχει ρίξει αγκυρα βορειοανατολικά της εισόδου του λιμανιού, ώστε να μην εμποδίζει τη ναυσιπλοΐα καθώς λόγω του μήκους και του βάθους του, δεν ήταν δυνατόν να δέσει μέσα στο παλιό λιμάνι.

 

Μέσω πράκτορα, οι επιβαίνοντες στο σκάφος εξασφάλισαν -ύστερα από έλεγχο των λιμενικών αρχών τα απαραίτητα έγγραφα- ώστε κατά το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στα Χανιά να μπορούν να αποβιβαστούν από αυτό.

 

Το σκάφος του Ρώσου μεγιστάνα έφτασε στα Χανιά προερχόμενο από την Κάρπαθο, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο ιδιοκτήτης του Ρώσος μεγιστάνας βρίσκεται μεταξύ των επιβατών.

 

Η πολυτελής θαλαμηγός πραγματοποιεί κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά, καθώς πριν την Κάρπαθο, η θαλαμηγός είχε περάσει από την Ρόδο, την Σύμη και την Κω. Το «Eclipse», έχει μήκος 164 μέτρα. Διαθέτει δύο ελικοδρόμια, 24 σουίτες – ξενώνες, δύο πισίνες, ντίσκο.

 

Διαθέτει ακόμα, τρία βοηθητικά σκάφη και ένα μίνι υποβρύχιο με δυνατότητα κατάδυσης στα 50 μέτρα, ενώ το πλήρωμά του αποτελείται από 70 άτομα. Επιπλέον, η θαλαμηγός διαθέτει εκτοξευτήρες πυραύλων, αλεξίσφαιρα τζάμια, αλλά και ασπίδες τεχνολογίας λέιζερ.

 

πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews