Ελλάδα

Στάθης Λεουτσάκος:”Η κυβέρνηση δεν θα κινηθεί εκτός προγραμματικού πλαισίου”

Στάθης Λεουτσάκος:”Η κυβέρνηση δεν θα κινηθεί εκτός προγραμματικού πλαισίου”

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος μιλώντας στο ΣΚΑΙ, είπε ότι πρώτα θα δει την ενδεχόμενη συμφωνία με τους δανειστές και έπειτα θα την ψηφίσει. «Βήματα πίσω δεν μπορεί να κάνει η κυβέρνηση γιατί δεν οδηγούνε πουθενά» είπε αναφερόμενος στο εσωτερικό του κόμματος.

Παράλληλα ο βουλευτής σημείωσε ότι  «Διαπραγματευόμαστε στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής και οφείλουν οι εταίροι και δανειστές να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται σε μια χώρα – μέλος της ΕΕ και της ΟΝΕ σαν να είναι μια νέου τύπου αποικία και να την περιθωριοποιήσουν σε από αυτό που λεμε Ευρώπη. Ευρώπη δεν είναι Μεσαίωνας».

Ακόμη διερωτώμενος είπε: «Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις απέναντι σε ωμούς εκβιασμούς που δέχεται η χώρα μας και πρέπει να τους αναζητήσουμε, τι θέλουν να μας πουν ότι ο αυτοκράτορας Σόιμπλε» καθορίζει την ευρωπαϊκή πορεία;», διερωτήθη.

Τέλος κάνοντας λόγο για στραγγαλισμό της Ελλάδας, ο κ. Λεουτσάκος ανέφερε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύεται «στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής και οφείλουν οι εταίροι και δανειστές να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται σε μια χώρα – μέλος της Ε.Ε. και της ΟΝΕ σαν να είναι μια νέου τύπου αποικία και να την περιθωριοποιήσουν σε από αυτό που λέμε Ευρώπη. Ευρώπη δεν είναι Μεσαίωνας.»

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews