Κοινωνία

Στη φυλακή ο 37χρονος που φώναξε τα τάγματα εφόδου στο Κερατσίνι

Στη φυλακή ο 37χρονος που φώναξε τα τάγματα εφόδου στο Κερατσίνι

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, πρόσωπο που θεωρείται «κλειδί» στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά στο Κετσατσίνι, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί. Είναι εκείνος που ειδοποίησε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για τον 37χρονο Γιάννη Άγγο, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι εκείνος που ενημέρωσε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής για την επίθεση στον 34χρονο τραγουδιστή και την παρέα του και ο πρώτος που ενημέρωσε τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη.

 

Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο Άγγος ήταν στην ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα, το βράδυ της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις – που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του- ήταν αυτός που ειδοποίησε τα δυο τάγματα εφόδου αλλά και εκείνος που μετά τη δολοφονία τηλεφώνησε στον Πατέλη για να τον ενημερώσει για ό,τι είχε συμβεί.

 

Τη Δευτέρα οδηγείται στα δικαστήρια για να απολογηθεί ακόμη άτομο που έχει συλληφθεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και φέρεται αν εμπλέκεται τόσο στη δολοφονία Φύσσα όσο και στην επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

 

πηγή: newsit.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews