Ελλάδα

Στην 12η θέση του ψηφοδελτίου του επικρατείας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ο Κώστας Λαλιώτης

Στην 12η θέση του ψηφοδελτίου του επικρατείας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ο Κώστας Λαλιώτης

Το “θείο βρέφος” του ΠΑΣΟΚ, επιστρέφει στις εκλογικές λίστες του ΠΑΣΟΚ, καθώς αυτή τη φορά θα βρίσκεται στη 12η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του εκλογικού συνδυασμού ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Εκτός από τον Κώστα Λαλιώτη στην τρίτη και την έβδομη θέση θα είναι ο Θάνος Μωραΐτης και ο Συμεών Κεδίκογλου οι οποίοι επέστρεψαν από το ΚΙΔΗΣΟ.

Ακόμη στην πρώτη και στην ενδέκατη θέση θα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Νίκος Τσούκαλης αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου Επικρατείας η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στην επιστροφή του Κώστα Λαλιώτη επεσήμανε ότι “στο πρόσωπο του βλέπουμε τους αγώνες και τις αξίες του κοινού μας αγώνα”. Μάλιστα χαρακτήρισε πολύ σημαντική για το ΠΑΣΟΚ τη συστράτευση του μετά από πολλά χρόνια. Παράλληλα αναφερόμενη στον Θάνο Μωραΐτη τον καλωσόρισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “το αίμα νερό δεν γίνεται”.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της η κυρία Γεννηματά, ανέφερε ότι “αυτό το ψηφοδέλτιο απεικονίζει και προβάλει ότι συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα από διαφορετικές κινήσεις και κινήματα, με δημιουργική δράση στην κοινωνία, στην πολιτική, στην επιστήμη, αυτά τα 12 άτομα σηματοδοτούν τον αγώνα και την ελπίδα”.

Ακόμη πρόσθεσε ότι η εκλογική σύμπραξη ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, έχει ως στόχο “να αναδείξει ο λαός τη Συμπαράταξη ενός τρίτου πόλου σταθερότητας και σε μία δύναμη χρήσιμη, η οποία να παίξει ένα ρόλο καταλύτη και εγγύησης, για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, με στόχο τη νέα γενιά και να βγουν οι Έλληνες από τηνν κρίση”.

Σύμφωνα με τη κυρία Γεννηματά, η Δημοκρατική Συμπαράσταση δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και την ουσιαστική παρουσία της ΔΗΜΑΡ και το μήνυμα μας είναι “μόνο μαζί μπορούμε”.

Από την άλλη πλευρα Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι “νέο είναι εδώ σήμερα, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ο καταλύτης για την επόμενη ημέρα της χώρας, είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά η Δημοκρατική Συμπαράταξη και θα είναι η αφετηρία για τη αναγέννηση του χώρου”.

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

1. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος ΔΗΜΑΡ

2. Ξενοφών Κοντιάδης, συνταγματολόγος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

3. Θάνος Μωραΐτης, πρώην βουλευτής

4. Μαρία Παπουτσάκη, δημοσιογράφος

5. Μιχάλης Κατρίνης, πρώην βουλευτής

6. Λίλιαν Μήτρου, καθηγήτρια και πρώην συνεργάτης του Κώστα Σημίτη

7. Συμεών Κεδίκογλου, πρώην βουλευτής

8. Χαριτίνη Καρακωστάκη

9. Σπύρος Γαρυφάλλης, ομογενής από τις ΗΠΑ

10. Γιάννης Βαρδακαστάνης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμεΑ

11. Νίκος Τσούκαλης, πρώην βουλευτής

12. Κώστας Λαλιώτης, πρώην υπουργός, γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews