Ελλάδα

Στην αντεπίθεση περνάει ο Δημήτρης Μάρδας (φωτο)

Στην αντεπίθεση περνάει ο Δημήτρης Μάρδας (φωτο)

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook περνάει στην αντεπίθεση με αφορμή τα δημοσιεύματα που τονίζουν ότι μετέφερε στο εξωτερικό 80.000 ευρώ. Μάλιστα δε δίστασε να αφήσει υπαινιγμούς για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπονοώντας ότι βρίσκονται πίσω από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Πριν δυο ημέρες η Εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» φωτογράφιζε κατά πολλούς, το άτομό μου ως εκείνο που μετέφερε μέσω Eurobank 80 χιλιάδες ευρώ, στο Λουξεμβούργο τον Μάρτιο του 2015. Η Bild με ονομάτισε!», έγραψε και συνέχισε: «Ολα τα ανωτέρω θα μπορούσαν να θεωρηθούν (τουλάχιστον) ανακρίβειες, που αποδεικνύονται, εκτός των άλλων γραπτών στοιχείων (κινήσεις λογαριασμών, «πόθεν έσχες» που κατατέθηκε στη Βουλή στις 27/4 με κινήσεις λογαριασμών έως τις 24/4) από μια απλή βεβαίωση της τράπεζας Eurobank. Η τελευταία θα σταλεί σε όλους του Βουλευτές».

«Το εντυπωσιακό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ένα. Η εφημερίδα, απ’ όσο έμαθα δεν έχει το παραμικρό γραπτό στοιχείο για τα ανωτέρω και η όλη «αποκάλυψη» βασίσθηκε σε πληροφορίες που δόθηκαν τηλεφωνικά!!!», προσέθεσε και κατέληξε:

«Οι προσωπικές βολές εναντίον μου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που πρωτοεκδηλώθηκαν στη Βουλή πρόσφατα και τα όσα διαδραματίσθηκαν αυτήν την εβδομάδα με τα ανύπαρκτα 80 χιλιάδες ευρώ είναι άραγε ασύνδετα;».

mardas-dimitris

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews