Ελλάδα

Στην αντεπίθεση περνάει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στην αντεπίθεση περνάει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του περνάει στην αντεπίθεση αναφορικά με τα λεγόμενα του Iskra.gr για τον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι οπαδοί της δραχμής, πιέζουν διαρκώς μέσα από την «Iskra» τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα εκτός της ευρωζώνης και της Ε.Ε. προκειμένου να υλοποιήσουν τις νεανικές σταλινικές φαντασιώσεις τους».

«Πρόκειται, όπως έγραψαν πρόσφατα οι σύντροφοί τους της «Εποχής», για «το σύνδρομο “επαναστατικής” μεγαλομανίας που έχει καταλάβει τα κομματικά εκείνα στελέχη, τα οποία πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του βίου τους στρογγυλοκαθισμένα στα γραφεία της Κουμουνδούρου, στα βουλευτικά έδρανα και τώρα σε υπουργικούς θώκους!.

Είναι απολύτως φυσιολογικό όλοι αυτοί να ενοχλούνται από τις πρωτοβουλίες του Σταύρου Θεοδωράκη για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας και την παραμονή στο ευρώ. Με τις ιδεοληψίες τους είναι εκείνοι που λειτουργούν ως Πέμπτη Φάλαγγα και ταυτίζονται απόλυτα με τις ακραίες φωνές στην Ευρώπη που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να οδηγήσουν τη χώρα εκτός της ευρωζώνης.

Το λόμπι της δραχμής στο εσωτερικό και το εξωτερικό, θεωρεί ότι δίνει τη μάχη της ζωής του. Αυτή τη μάχη θα τη χάσει γιατί έχει απέναντί του την πλειοψηφία των Ελλήνων»

Εν τω μεταξύ λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στις Βρυξέλλες, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «πρέπει να επικρατήσει η λογική και όχι οι ακραίες φωνές εντός και εκτός της χώρας. Η Ελλάδα έχει ανάγκη την Ευρώπη αλλά και η Ευρώπη έχει ανάγκη τους Έλληνες».

Τέλος σε σχόλιό του για την πρόταση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς την συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανέφερε:

«Το εκδικητικό πνεύμα δεν μπορεί να έχει θέση στην πολιτική ζωή ειδικά αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει μία νωπή εντολή από τον Ελληνικό λαό. Το θέμα είναι να αποφασίσει ο ίδιος τώρα πια ότι ήρθε ο καιρός να πολιτευτεί με ρεαλιστικό τρόπο προς όφελος των πολλών και όχι προς όφελος του κόμματος του».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews