Κοινωνία

Στην Κάτω Κηφισιά εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα των δραστών της δολοφονίας των δύο Χρυαυγιτών

Στην Κάτω Κηφισιά εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα των δραστών της δολοφονίας των δύο Χρυαυγιτών

Νωρίς το μεσημέρι άντρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν σε περιοχή της Κάτω Κηφισιάς τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα η μοτοσικλέτα βρέθηκε δύο χιλιόμετρα από το σημείο της διπλής ανθρωποκτονίας στο Νέο Ηράκλειο. Τώρα ελέγχεται από τους αστυνομικούς προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Μέχρι πάντως να εντοπιστεί η μοτοσικλέτα υπήρξαν πολλά σενάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες από tovima.gr οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε ποιον ανήκει η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση με τα στοιχεία που διέθεταν, δηλαδή τη μάρκα (Honda Varadero) και μέρος των στοιχείων της πινακίδας (καταλήγει σε 66). Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας δεν έχει δηλώσει κλοπή και στην προσπάθεια που έγινε για τον εντοπισμό του προέκυψε ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του τις τελευταίες δύο ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βρεθεί δύο μηχανές. Μια που βρέθηκε στην οδό Αυξεντίου, κοντά στο σημείο της επίθεσης και μια στο Μαρκόπουλο.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews