Ελλάδα

Στηρίζει το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη ο Παρασκευάς Αυγερινός

Στηρίζει το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη ο Παρασκευάς Αυγερινός

Με δήλωσή του το ιστορικό στέλεχος του Κινήματος Παρασκευάς Αυγερινός ξεκαθαρίζει ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Αριστερά.

«Τώρα, στα δύσκολα, πρέπει να την κρατήσουμε όρθια και να την αναδείξουμε τρίτη δύναμη ώστε να αποτελέσει εγγύηση για προοδευτική σταθερότητα και βάση για μια ενωμένη και ανανεωμένη κεντροαριστερά», τονίζει ο κύριος Αυγερινός.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σε αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές δυο πράγματα διακυβεύονται : η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η ύπαρξη της Δημοκρατικής Παράταξης τονίζει χαρακτηριστικά σε γραπτή του δήλωση.Aισθάνομαι υποχρεωμένος να πάρω θέση. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη και καλώ όλους τους φίλους που συμπορευτήκαμε από το 1974 να σταθούν δίπλα στην Παράταξη μας, που παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις σφράγισε θετικά την πορεία του τόπου. Τώρα, στα δύσκολα, πρέπει να την κρατήσουμε όρθια και να την αναδείξουμε τρίτη δύναμη ώστε να αποτελέσει εγγύηση για προοδευτική σταθερότητα και βάση για μια ενωμένη και ανανεωμένη κεντροαριστερά».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link