Ελλάδα

Στο Ε.Σ.Ρ καταφεύγει η Χρυσή Αυγή

Στο Ε.Σ.Ρ καταφεύγει η Χρυσή Αυγή

Στελέχη του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής, μετέβησαν σήμερα στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και συνάντησαν τα μέλη του Συμβουλίου «καταγγέλλοντας τον άθλιο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς – δημόσια και ιδιωτικά».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης κατά την έξοδό του από το Ε.Σ.Ρ. προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Εδώ και 8 μήνες που η Χρυσή Αυγή εξελέγη τρίτο κόμμα δεν έχει προσκληθεί ούτε ένας εκπρόσωπός μας σε κανένα κανάλι, σε καμμία πολιτική εκπομπή. Υπάρχει σχέδιο αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από την ενημέρωση, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που διαθέτει εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση μέσω της πρωτογενούς παραγωγής, της αυτάρκειας και της εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου, καθώς και για την επίλυση του λαθρομεταναστευτικού που είναι μια μεγάλη πληγή για τον ελληνισμό και τείνει να μετατρέψει τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό βρισκόμαστε σήμερα σε συνάντηση με μέλη του ΕΣΡ, ώστε το μισό εκατομμύριο των πολιτών που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή να μπορεί να βλέπει και να ακούει τους εκπροσώπους του. Στις προσεχείς εκλογές η άνοδος του ποσοστού μας θα είναι ραγδαία και ο αριθμός αυτός των Ελλήνων που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή θα αυξηθεί”.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews