Μουσική

“Στο μυαλό μου εσύ “

“Στο μυαλό μου εσύ “

Ο Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει ένα ερωτικό τραγούδι σε μουσική και στίχους του Μπάμπη Κουλούρα, όπου είναι το τέταρτο τραγούδι μιας ανεξάρτητης παραγωγής που περιλαμβάνει 15 τραγούδια του Μπάμπη Κουλούρα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σταδιακά μέσα στο 2021 και συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Ηλίας Βρεττός, Αναστάσιος Ράμμος, Λούκας Γιώρκας, Σιμέλα Χριστοπούλου, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Στέλιος Διονυσίου, Δήμητρα Σταθοπούλου κ.α.

Ο Λούκας Γιώρκας με την αντρίκια ερμηνεία και παρουσία του, αναμένεται να σας συγκινήσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Η επιμέλεια της παραγωγής και η σκηνοθεσία έγιναν από τον Φραγκίσκο Κουλούρα, ενώ η ενορχήστρωση από τον Δημήτρη Μπουρνή και τον Βασίλη Θεοδωράκογλου.

O Μπάμπης Κουλούρας γεννήθηκε και ζει στη Σύρο. Είναι Μικρασιατικής καταγωγής. Βραβεύτηκε ως συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής στην τηλεοπτική εκπομπή ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ το 1978, συμμετείχε με δικό του τραγούδι στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1980 και έχει μελοποιήσει και ερμηνεύσει το κορυφαίο έργο της σπουδαίας Ελληνίδας ποιήτριας Ρίτας Μπούμη – Παππά ‘’ΧΙΛΙΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ’’.

Το 2019 κυκλοφόρησε το αφιερωματικό του CD πάνω σε ποίηση του Αλεξανδρινού σε εκδόσεις ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ, το οποίο περιέχει 16 συνθέσεις και 14 απαγγελίες του με τίτλο ‘’Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗΣ – ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ’’ και το συναντάμε στο spoIfy και στο Idal. Είναι πρόεδρος του Π.Σ.Ανω Σύρου, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, επικεφαλής των Μουσικοποιητικών Ομάδων Καβάφης, Καββαδίας και Νίκος Γκάτσος με τις οποίες δίνει συναυλίες σε όλο τον πλανήτη μας.

Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Βετεράνων Αθλητών Στίβου, ενώ νεαρός διακρίθηκε στην κωπηλασία και στο ποδόσφαιρο. Με το ερασιτεχνικό θέατρο έχει ανεβάσει ως σκηνοθέτης και έχει πρωταγωνιστήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου. Τ. Διευθυντής Προγράμματος – παρουσιαστής της Δημοτικής Αιγαίο Ραδιοτηλεόρασης με προσωπικό κανάλι στο YouTube.

Παντρεμένος με τη Νικολέττα Ρούσσου και πατέρας τριών γιων: του Γιώργου, του Εύδοξου και του πρωτότοκου, από τον πρώτο του γάμο, Φραγκίσκου Κουλούρα, ηχολήπτη και σκηνοθέτη, που είναι και ο υπεύθυνος της παραγωγής των τραγουδιών του, τα οποία ενορχηστρώνει ο Δημήτρης Μπουρνής σε συνεργασία με το μαέστρο Βασίλη Θεοδωράκογλου.

Το τραγούδι του ‘’Στο μυαλό μου εσυ’’που κυκλοφορεί τώρα είναι το τέταρτο από μια σειρά 15 τραγουδιών που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους μέσα 2021.

Μουσική – Στίχοι: Μπάμπης Κουλούρας

Επιμέλεια παραγωγής, Σκηνοθεσία – Φραγκίσκος Κουλούρας

Ενορχήστρωση – Δημήτρης Μπουρνής

Programming – Δημήτρης Μπουρνής, Βασίλης Θεοδωράκογλου

Arrangement – Βασίλης Θεοδωράκογλου

΄Επαιξαν οι μουσικοί:

Τύμπανα – Γιάννης Καρακασίδης

Ακουστικές & ηλεκτρικές κιθάρες – Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

Πιάνο – Βασίλης Θεοδωράκογλου

Φλάουτο & μελόντικα – Φοίβος ΜποζάςΦωνητικά – Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Φραγκίσκος Κουλούρας

Μίξη, Mastering – Φραγκίσκος Κουλούρας

Οι ηχογράφησεις έγιναν στο SUMMIT MUSIC HOUSE

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

  • «Ναυαγός μονάχος»

    Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Ολλανδία, ο Μάκης Σεβίλογλου επιστρέφει συνθετικά, με ένα λαϊκό τραγούδι,...

  • «Οπτασία»

    Μια ξεχωριστή φωνή, ο Κώστας Σαλεσιώτης με ιδιαίτερη χροιά κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση και...

  • Η Νεφέλη Φασούλη στο Gazarte!

    Φέτος, η Νεφέλη Φασούλη παρέα με 5 τολμηρούς εξερευνητές ξεκινούν μια μουσική περιπέτεια που όμοια της δεν...

  • «La vie en rose»

    Jazz standards, brazilian & latin hits, γαλλικά chansons, αγαπημένα ιταλικά, ρετρό ελληνικά, ακούγονται σε ολόφρεσκες διασκευές από...

Copyright © 2015-2016 Clevernews