Κινηματογράφος

Supernatural Season 9 Episode 6 Ανασκόπηση

Supernatural Season 9 Episode 6 Ανασκόπηση

Ύστερα από ένα επεισόδιο με υπόθεση «κυνηγών» περνάμε ξανά στην πολυπλοκότητα των αγγέλων. Τα αδέρφια Winchesters μαζί με τον προφήτη Kevin ψάχνουν το απαραίτητο ξόρκι για να στείλουν τους Αγγέλους πίσω στον Παράδεισο. Παράλληλα ένας νέος «εχθρός» σπέρνει τον καθημερινό θάνατο και θα είναι ο Cass εκείνος που θα τους προειδοποιήσει. Θα καταφέρουν να βρουν και να σταματήσουν τον υπαίτιο, αλλά και να βρουν την πολυπόθητη λύση στο πρόβλημα του πλανήτη;

Ο Cass σε έναν ακόμα διαφορετικό ρόλο, μας αποδεικνύει πόσο του ταιριάζει η νέα του μεταμόρφωση, εκείνη του θνητού ανθρώπου. Όλη η ευθύνη, όλη η καλή πρόθεση, όλη αυτή η ενέργεια διοχετεύεται σε κάτι πολύ χρήσιμο για τους ανθρώπους. Τα πράγματα δεν είναι πλέον ίδια για την καθημερινότητα του Cass, όμως οι κίνδυνοι συνεχίζουν να τον ακολουθούν. Οι νέοι κακοί εδραιώνονται ακόμα περισσότερο, και οι παλαιότεροι ψάχνουν τον δρόμο τους με την σταθερή τους μυστική πορεία.

 

Υπέροχο επεισόδιο με αρκετή δράση, εναλλαγή σκηνικού και φανέρωση διαφορετικών μοτίβων. Μια μεταβατική ροή που προμηνύει περισσότερους κινδύνους. Μα και τα αστεία σημεία δεν έλειψαν ούτε σε αυτό το επεισόδιο εμπλουτίζοντας την ιστορία με όλα τα σεναριακά χρώματα!

της Δανάης Σωπασή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews