Γνώμες

Swinging… Μία ιντελεκτουέλ Παρτούζα

Swinging… Μία ιντελεκτουέλ Παρτούζα

Γράφει ο Χάρης Κυριακόπουλος

Εδώ και καιρό σε όλη την κοινωνία, από τα καφενεία και τα κομμωτήρια ως τα υπουργικά γραφεία και το περιστύλιο της Βουλής, υπάρχει ένα νέο θέμα συζήτησης, το Swinging.

Το Swinging δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων. Πήρε αυτή την ονομασία, από τον χορό Swing που καθιερώθηκε  στα τέλη της δεκαετίας του 30’στη Γερμανία.

 Κατά διάρκεια ενός τέτοιου χορού οι ντάμες ή οι καβαλιέροι άλλαζαν με τον ρυθμό της μουσικής τον παρτενέρ τους και όργωναν  με αυτό το τρόπο όλη τη πίστα.

Το θέμα είναι όμως άλλο.

swing-party-2 Και είναι θέμα  γιατί κερδίζει διαρκώς έδαφος αυτή η αρρωστημένη σεξουαλική φαντασίωση και όλο και περισσότεροι θέλουν να βρεθούν σε τέτοια μέρη. Μέρη που τετραπλασιάστηκαν στο λεκανοπέδιο το τελευταίο χρόνο. Μέρη που πληρώνεις αντίτιμο, για να πάρεις μέρος σε μια οργανωμένη ιντελεκτουέλ παρτούζα, που κάποιος άλλος θα χαϊδεύει τη γυναίκα σου. Που κάποιος άλλος θα χουφτώνει, θα ασελγεί και θα εκσπερματώνει στη μάνα του παιδιού σου. Που κάποια άλλη θα σε χαϊδεύει και θα σε φιλάει ανενόχλητα, την ιδία στιγμή που η δική σου γυναίκα θα καπνίζει ή θα πίνει ατάραχη το ποτό της και θα σε παίρνει μάτι.

Ένα τέτοιο Όργιο ζουν τις Παρασκευές τους οι Αθηναίοι στα κλαμπς της πόλης, με τρόπο που χάραξε στη συνείδηση μας ο Κιούμπρικ τη περασμένη δεκαετία.

 Ένα τέτοιο Όργιο  θέλει να ζήσει όλη η κοινωνία, που αναπνέει για τη στιγμή που θα βρεθεί σε μια σουίτα ξενοδοχείου, να ανταλλάξει σωματικά υγρά με αγνώστους. Με μοναδική προϋπόθεση τη συνοδεία από το άλλο τους μισό.

Τα ΜΜΕ φέρουν μεγάλη ευθύνη με τη σειρά τους για αυτή τη κατάσταση, καθώς καλλιεργούν στο κοινό μία τέτοια στρεβλή ανάγκη.

swingingΤα sites καταγράφουν συνεχεία τέτοιες εμπειρίες γαρνιρισμένες με ωραίες λέξεις, τοποθετώντας «ιλουστρασιόν» φωτογραφίες μυστήριου και πάθους, προτρέποντας το καθένα να παρευρεθεί εκεί. Εκπομπές στη τηλεόραση, ρεπορτάζ σε εφημερίδες με στοιχεία επικοινωνίας, μικρές αγγελίες, όλοι σου λένε να πας. Πρέπει να πας…

Κάνεις δε σου λέει όμως ότι με αυτό διαρρηγνύεται ο θεμέλιος λίθος της κοινωνίας μας που είναι η οικογένεια. Κάνεις δε σου λέει τι σκέψεις κάνει ο άντρας για την γυναίκα του, όταν ξέρει πως με τα ιδία χεριά που φτιάχνει το πρωινό για το παιδί της, το προηγούμενο βράδυ τιθάσευε τις σεξουαλικές επιθυμίες κάποιου τυχάρπαστου επιβήτορα. Κάνεις δε ρωτάει αν εκείνα τα μέρη είναι υγειονομικά ελεγμένα, τι κινδύνους έχει την υγεία μας ένας σεξουαλικός παρτενέρ αμφιβόλου προελεύσεως. Όλοι θα μας πουν για μια δημοκρατική μορφή ερώτα, για την ισότητα όλων όταν είμαστε γυμνοί, για την ηδονή, την απόλαυση και τη κορύφωση.

Κάνεις όμως δε θα πει για τους πραγματικούς κινδύνους, την επιπολαιότητα μιας τέτοιας επιλογής και κυρίως για τα τραύματα που θα μείνουν και πάντα θα στοιχειώνουν τις σκέψεις μας.

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews