Κοινωνία

Tα Attica έρχονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Tα Attica έρχονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τα Attica πολυκαταστήματα είναι η μοναδική εταιρεία που κατέθεσε προσφορά για το ακίνητο της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας, στην Τσιμισκή 48-50

Ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ακινήτου της Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας, στην Τσιμισκή 48-50, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Αττικά Πολυκαταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Τα Αttica ήταν τελικά η μόνη εταιρεία που κατέθεσαν προσφορά καθώς από την Παρασκευή το βράδυ είχαν ανακρούσει πρύμναν τα H&M ενώ από εχθές είχε αποσύρει το ενδιαφέρον της και η Dixons, που ενδιαφερόταν για τη δημιουργία πολυκαταστήματος της  Κωτσόβολος.

Τα Attica ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, με 5μελή ομάδα διευθυντικών στελεχών και συμβούλων,  για να πάρουν το ακίνητο που φλέρταραν εδώ και πολλούς μήνες. Η εταιρεία,  ικανοποίησε με την προσφορά της όλους τους όρους που είχε θέσει η Μονή και υπέγραψε το πρακτικό ανακήρυξης πλειοδότη, ενώ το μισθωτήριο θα υπογραφεί στις 16 του μήνα.

Στην ομάδα των Attica, μετείχε ο γενικός διευθυντής Ηλίας Κούκουτσας, ο νομικός σύμβουλος και μέλος δ.σ. Ιωάννης Κοψίδας, ο σύμβουλος Κώστας Γραφιαδέλης και δύο οικονομικοί σύμβουλοι της εταιρείας.

Η γνωστή αλυσίδα, ενοικιάζει το ακίνητο της Τσιμισκή για περίοδο 12 ετών, προσφέροντας μίσθωμα 105.000 ευρώ το μήνα, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει να υλοποιήσει επενδύσεις ανακαίνισης του κτηρίου τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ και να δημιουργήσει 160 θέσεις μισθωτής εργασίας, προσλαμβάνοντας 50 παλιούς εργαζόμενους της «Φωκάς».

Να σημειωθεί ότι με την υπογραφή του μισθωτηρίου τα Attica θα πρέπει να προκαταβάλλουν το 10% του κατωτάτου μηνιαίου μισθώματος δέκα ετών, ήτοι ποσό 1.260.000 ευρώ. Με την καταβολή του ποσού αυτού, η Μονή, καλύπτει το ποσό που της όφειλε η «Φωκάς» από ενοίκια ενός έτους.

Πηγή voria.gr/ της  Άννης Καρολίδου

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews