Επιστημονικά

Τα προφυλακτικά του Μπιλ Γκέιτς – Δίνει ένα εκατ. ευρώ για μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ

Τα προφυλακτικά του Μπιλ Γκέιτς – Δίνει ένα εκατ. ευρώ για μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ

Η τεχνολογία είναι το μεγάλο πάθος του, αλλά ο Μπιλ Γκέιτς δεν ξεχνά τα άλλα, πιο συνηθισμένα. Οπως για παράδειγμα το σεξ. Για αυτό θα διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ για τα προφυλακτικά της επόμενης γενιάς, τα οποία θα ενισχύουν την απόλαυση και κατά συνέπεια θα είναι ευρείας αποδοχής και έτσι θα προωθηθεί το ασφαλές σεξ.

 

Το Μάρτιο, το ίδρυμα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο προκήρυξε διαγωνισμό, ζητώντας από ερευνητές να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για προφυλακτικά από μη συμβατικά υλικά. Οι δέκα νικητές ανακοινώθηκαν και θα μοιραστούν το 1 εκατ. ευρώ για να αναπτύξουν τις εμπνεύσεις τους.

 

Κάποιοι επιστήμονες προσπαθούν να ενισχύσουν την απόλαυση χρησιμοποιώντας υλικά όπως πολυαιθυλένιο και πολυμερές πολυουρεθάνης. Η πιο εντυπωσιακή ιδέα όμως- από τις 812 που κατατέθηκαν- ήρθε από ένα εργαστήριο στο Σαν Ντιέγκο, που θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους 100.000 δολάρια για να φτιάξουν προφυλακτικά από κολλαγόνο το οποίο προέρχεται από τένοντα αγελάδας. Σύμφωνα με τους ίδιους, όπως αναφέρει το Time, αυτό πλησιάζει περισσότερο από κάθε τι την πραγματική αίσθηση του δέρματος και άρα είναι εγγυημένη η απόλαυση.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews