Ελλάδα

Tα βρήκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «βλαχοδήμαρχοι» -Λύθηκε η «παρεξήγηση»

Tα βρήκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «βλαχοδήμαρχοι» -Λύθηκε η «παρεξήγηση»

Με μία δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στο δ.σ. της ΚΕΔΕ Σπύρου Τζόκα ότι ο Αλέξης Τσίπρας όταν έκανε λόγο για «φθαρμένους βλαχοδήμαρχους» δεν εννοούσε το σύνολο των δημάρχων που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι λύνεται, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η παρεξήγηση μεταξύ των δημάρχων και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικά ότι μετά τη δήλωση του κ. Τζόκα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης ακούστηκε να λέει «εγώ το σταματάω εδώ», ενώ και στην ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ ρίχνει τους τόνους αναφέροντας χαρακτηριστικά:

 

«Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ έγινε εκτεταμένη συζήτηση για την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα περί φθαρμένων βλαχοδημάρχων. Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στην συντριπτική του πλειοψηφία καταδίκασε ως ύβρεις προς τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης τις αναφορές αυτές, ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ χαιρέτησε την τοποθέτηση – διευκρίνιση του μέλους του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και επικεφαλής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Τζόκα ότι σε καμία περίπτωση οι αναφορές αυτές δεν αφορούσαν συλλήβδην το σύνολο των δημάρχων που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

 

Τζόκας: Μην νομίζετε ότι σας φοβάμαι

 

Προηγήθηκε ωστόσο, μία θυελλώδης συνεδρίαση με τον κ. Τζόκα να δέχεται τα πυρά από τους δημάρχους τόσο της ΝΔ όσο, κυρίως, του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι, μάλιστα, πολλές φορές τον διέκοπταν, με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να πει χαρακτηριστικά: «Μην νομίζετε ότι επειδή είμαι μόνος μου εναντίον όλων, σας φοβάμαι!».

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

 

 

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews