Κοινωνία

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο φίλαθλο του Εθνικού (vid)

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο φίλαθλο του Εθνικού (vid)

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού Κώστας Κατσούλης ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου-Εθνικού.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το φίλαθλο του Εθνικού με το σύνθημα “Κώστα ψυχάρα για πάντα Εθνικάρα”. Τη νεκρώσιμη ακολουθία έψαλε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας-Αποκορώνου Δαμασκηνού στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στον Πλατανιά. Την αυλή της εκκλησίας είχαν γεμίσει τα στεφάνια της ΕΠΟ, της Super League, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Ηλυσιακού και της ΕΠΣΗ. Η ΠΑΕ Πλατανιάς και η ΕΠΣ Χανίων ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν χρήματα σε ιδρύματα. Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου.

Στον επικήδειο ο αδερφός του άτυχου φιλάθλου δήλωσε: «Ο Κώστας πέθανε με μαρτυρικό τρόπο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που προστάτευσε ανθρώπους».

Μετά την τέλεση της εξώδιου ακολουθίας ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης, δήλωσε «Ολοι μας εχουμε την υποχρέωση να προστατεύουμε και να περιφρουρούμε το ποδόσφαιρο και να απομακρύνουμε από τα γήπεδα κάθε παραβατική συμπεριφορά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εθνικού ζήτησε από την πολιτεία να πάρει μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα. Η δήλωσή του έχει ως εξής: « Η θυσία του Κώστα ήταν άδικη και τραγική. Μέχρι και το θάνατο του υπηρέτησε αυτά τα οποία πίστευε και τις αρχές του. Να βοηθά τον συνάνθρωπο.Σήμερα γράφτηκε μια μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Εθνικό».

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews