Αθλητικά

Τέλος ο Δερμιτζάκης απ’ τον ΟΦΗ!

Τέλος ο Δερμιτζάκης απ’ τον ΟΦΗ!

Στη λύση του «βελούδινου» διαζυγίου κατέληξαν ο ΟΦΗ κι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ -έστω και με βαριά καρδιά όπως αναφέρει- λύθηκε η συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό.

Σαν κύριοι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους ο ΟΦΗ κι ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Μετά τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών -και χωρίς να χαλάσουν τις σχέσεις τους- οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Κάτι που έγινε «με βαριά καρδιά» απ’ την πλευρά του ΟΦΗ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος τόνισε πως για την κακή πορεία της ομάδας δεν φταίει μόνο ο απερχόμενος τεχνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο πρώην πλέον τεχνικός του ΟΦΗ συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησαν από κοινού να λυθεί η συνεργασία τους.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται κάθε επιτυχία στον Παύλο Δερμιτζάκη στην συνέχιση της προπονητικής του καριέρας και να ξέρει ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτές για να επιστρέψει και να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του, που για διάφορες συγκυρίες δεν μπόρεσε να δείξει στην πρώτη του συνεργασία με την ομάδα μας.

Για το θέμα της λύσης της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πήραμε μια απόφαση με πολύ βαριά καρδιά να τερματίσουμε την συνεργασία με έναν άνθρωπο που ήταν τιμή μου που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Είναι δεδομένο ότι για την μέτρια βαθμολογική πορεία της ομάδα δεν ευθύνεται μόνο ο ίδιος, αλλά όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο ο προπονητής είναι το εύκολο «θύμα».

Δεν έχω μιλήσει με κανένα προπονητή αλλά πλέον θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Να πάρουμε έναν προπονητή που θα είναι κοινά αποδεκτός, να τονώσει την ψυχολογία για να έρθουν άμεσα τα θετικά αποτελέσματα αλλά φυσικά και να είναι στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας καθώς όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές ο πρώτος και μεγάλος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ μέσα από το 3ετές πρόγραμμα που έχουμε εκπονήσει από την περυσινή περίοδο».

 

πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews