Ενδιαφέροντα

Τέσσερις τακτικές του άντρα … «κάφρου» που κάνουν τις γυναίκες να φρίττουν

Τέσσερις τακτικές του άντρα … «κάφρου» που κάνουν τις γυναίκες να φρίττουν

Τυφλή δεν είσαι αλλά ο έρωτας σε τύφλωσε. Και που καταλήξαμε; Να πέσεις στον έρωτα του άντρα- «κάφρου». Ω, ναι είναι αλήθεια, ο τύπος αυτού του άντρα ζει και βασιλεύει. Ιδού οι τέσσερις ασυγχώρητες συμπεριφορές του.

 

1. Θα σε κάνω «σκουπίδι»

 

Κι αν δεν κατάλαβες τι εννοώ, σκέψου την τελευταία φορά που ο «καλός» σου φρόντισε να σε «στολίσει» μπροστά σε φίλους δικούς του, φίλες δικές σου ή ακόμα και μπροστά στην οικογένειά σου. Δεν θα αρκεστεί να κάνει καυγάδες μπροστά σε τρίτους για σοβαρά θέματα. Μπορεί να σου φερθεί άσχημα κι ανάγωγα, ακόμα και για το ρύζι που δεν το έκανες σπυρωτό όπως του αρέσει.

 

Το καλό: οι εκφράσεις αυτές του «κάφρου» μπροστά σε τρίτους, τουλάχιστον θα απελπίσουν τους τρίτους που θα επέμβαινουν άμεσα.

 

Το κακό: είναι πιθανό να συνηθίσεις στην κακή συμπεριφορά του μπροστά σε τρίτους σε βαθμό που οι λεκτικές επιθέσεις του απέναντί σου να σου φαίνονται πταίσμα.

 

2. Να δεις που κάτι ξέχασα

 

Το αγόρι τούτο που έχεις στο πλευρό σου, θυμάται πάντα τις υποχρεώσεις με τους φίλους του, στις δικές σου είναι άφαντος. Ταυτόχρονα, θυμάται να απαντήσει στο πρώτο τηλεφώνημα κολλητού, κι απαντά ταυτόχρονα σε μέιλ και sms όλων εκτός εσού. Γενικά, πάντα σε ξεχνάει, κάπου αλλού θα έχει το μυαλό του.

 

Το καλό: με τόσο “γράψιμο” από μεριάς του, έπαψες να ασχολείσαι και μειώθηκε ο λογαριασμός κινητών και σταθερών.

 

Το κακό: όποτε θέλει είναι διαθέσιμος, εσύ είσαι πάντα!

 

3. Σε χώρισε και το διαφημίζει:

 

Ήρθε ο καιρός που σε βαρέθηκε και αντί να εκτιμήσει τα χρόνια που του χαράμισες, συναντά γνωστούς και φίλους και διαφημίζει το χωρισμό σας. Ο κύριος, δεν αρκείται στη σιωπή αλλά δίνει καρνέ με λεπτομέρειες του χωρισμού τη στιγμή που εσύ δεν σπεύδεις να διαδώσεις τα απαντά του χωρισμού έτσι, ελαφρά τη καρδία.

 

Το καλό: οι σχέσεις κρίνονται από το τέλος τους. Ο σοβαρός και ο γελοίος στη σχέση τούτη, φάνηκε.

 

Το κακό: δεν αρκείται ο «κάφρος» στις λεπτομέρειες του χωρισμού. Σε λίγα 24ωρα θα βγει ραντεβού με άλλες.

 

4. Θέλει όλο να του δείχνεις αγάπη αλλά εκείνος…τίποτα

 

Το «κάφρικο» αγόρι μπορεί εύκολα να πει λόγια λατρείας για την ομάδα και τους παίκτες της. Το ίδιο εύκολα πλέκει εγκώμια για τους κολλητούς, λέει 300 σ’αγαπώ στη μαμά του αλλά για σένα μια γλυκιά κουβέντα δεν υπάρχει.

 

Το καλό: θα αποφύγεις να ακούσεις ψεύτικες αγάπες και θα σου πει το αληθινό σ’ αγαπώ ένας άντρας που αξίζει στο μέλλον.

 

Το κακό: Έχεις παρακαλέσει τόσο πολύ για λίγα ψίχουλα αγάπης, που κινδυνεύουν από τα σκάγια σου όλοι οι επόμενοι άντρες της ζωής σου, μετά τον κάφρο.

 

Πηγή: womenonly.gr

 

 

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews