Επιστημονικά

Τεστ DNA δείχνει αν ο σύντροφός σας είναι το ιδανικό σας ταίρι

Τεστ DNA δείχνει αν ο σύντροφός σας είναι το ιδανικό σας ταίρι

Τον ιδανικό τρόπο για να βρει κάποιος το «απόλυτο» άλλο του μισό ισχυρίζονται ότι έχουν βρει ερευνητές. Η πρωτοποριακή μέθοδος ζευγαρώματος βασίζεται σε ένα απλό τεστ DNA και υπόσχεται ότι μέσω αυτού μπορεί κάποιος να βρει τον ιδανικό σύντροφο. Οπως υποστηρίζουν οι εμπνευστές του γενετικού τεστ για να πετύχει το… συμπεθεριό πρέπει τα δύο μέλη του ζευγαριού να έχουν παρόμοια γονίδια.

Για τη δημιουργία του γενετικού τεστ οι ερευνητές βασίσηκαν σε μια έρευνα του 1995 η οποία χρησιμοποιώντας ιδρωμένα μπλουζάκια ανδρών είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες επιλέγούν άνδρες με βάση το πόσο αρεστή τους είναι η μυρωδιά του ιδρώτα τους, ότι δηλαδή επέλεγαν τον σύντροφο με βάσει το αν το ανοσοποιητικό τους σύστημα ήταν παρόμοιο με το δικό τους.

 

Οσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να βρουν το ιδανικό τους ταίρι το οποίο πέρα από μια σχέση που έχει πιθανότητες να μακροημερεύσει θα δώσει και υγιείς απογόνους, δεν έχουν παρά να προμηθευτούν το γενετικό τεστ από το Διαδίκτυο, να λάβουν δείγμα σάλιου και να το στείλουν στο εργαστήριο για εξετάσεις.

 

Σε δύο εβδομάδες, τους αποστέλλεται μία λίστα με τα ονόματα των ταιριαστών -από γενετικής πλευράς- συντρόφων

 

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Επιστημονικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Επιστημονικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews