Ελλάδα

Θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία αναμένεται να θέσει ο Δάνης Τζαμτζής

Θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία αναμένεται να θέσει ο Δάνης Τζαμτζής

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δάνης Τζαμτζής με παρέμβασή του στον Real FM, είπε ότι θα θέσει θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην γαλάζιος βουλευτής:

«Θα πάω στο συνέδριο και θα καταθέσω την άποψή μου. Μέσα σε αυτά θα είναι και η ανάγκη να υπάρξει και η αλλαγή ηγεσίας. Υπάρχει πραγματικά μεγάλος προβληματισμός στα στελέχη της παράταξης. Ο κόσμος ζητά να συζητηθούν τα αίτια της ήττας και να αποδοθούν ευθύνες. Πρέπει να ξεκινήσουμε να συζητούμε για την ήττα. Δε νομίζω ότι θα δημιουργήσει εσωστρέφεια το γεγονός ότι θα καθίσουμε να βάλουμε μία σειρά από θέματα και να προσδιορίσουμε τη φυσιογνωμία του κόμματος.

Πριν από τις εκλογές είπα ότι αν δεν με θέλετε στην παράταση, στην οποία πολλοί με βρήκαν, πάω σπίτι μου. Στην Πέλλα είχαμε κυριολεκτικά ένα στημένο ψηφοδέλτιο. Δεν μπορεί οι μόνο τρεις βουλευτές να είναι τα άτομα τα οποία θα κάνουν δουλειά. Μου έβαλαν δίπλα συγγενικό πρόσωπο από την ίδια περιοχή. Αυτό που με πικραίνει είναι να ακούω τον κ. Λαφαζάνη να λέει ότι θα πάμε αφορολόγητο και στους αγρότες. Το φώναζα ένα χρόνο μαζί με τους συναδέλφους μου. Το φωνάζαμε και δεν μας άκουγε κανείς».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews