Ελλάδα

Θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία έθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη

Θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία έθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας η βουλευτής Ντόρα Μποακογιάννη, έθεσε θέμα ηγεσίας, ενώ ζήτησε η παράταξη να οδηγηθεί σε έκτακτο συνέδριο.

Αναλυτικά όσα είπε η κυρία Μπακογιάννη:

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Ελλάδα γύρισε σελίδα, οφείλουμε να αφήσουμε πίσω τις νοοτροπίες και πρακτικές που μας έφεραν εδώ, να διαμορφώσουμε σύγχρονο ξεκάθαρο πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι αρχηγοί της παράταξης μετά από ήττες παραιτούντο. Ούτε κακοί πρωθυπουργοί ήταν ούτε κακοί αρχηγοί.

Αλλά υπέβαλαν την παραίτησή τους διότι ήξεραν μία απλή αλήθεια: ότι η προσπάθεια δικαίωσης του δικού τους έργου υπονόμευε την προοπτική της επόμενης ημέρας. Για να προχωρήσουμε στο μέλλον χρειάζεται πάραυτα να γίνει έκτακτο συνέδριο. Ενα συνέδριο όπου θα συζητηθούν τα πάντα, η λειτουργία, η εσωκομματική δημοκρατία τα οργανωτικά, η στρατηγική τα πρόσωπα

Να αποκατασταθεί η εσωκομματική δημοκρατία. Για την ηγεσία της ΝΔ οι έννοιες εσωκομματική δημοκρατία, συλλογικότητα και αξιοκρατία εθεωρούντο ταυτόσημες με την υπονόμευση. Η ΝΔ στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα κράτησε τις πόρτες κλειστές, λειτούργησε με τη λογική της κλειστής ομάδας».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Μπακογιάννη άσκησε σκληρή κριτική στον πρώην πρωθυπουργό αναφορικά με τον ανασχηματισμό που έκανε τον περασμένο Ιούνιο.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Α. Πολίτης

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews