Ελλάδα

Θεοχαρόπουλος: Δεν είχαμε καμία πρόταση συνεργασίας από τον Τσίπρα

Θεοχαρόπουλος: Δεν είχαμε καμία πρόταση συνεργασίας από τον Τσίπρα

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον Real Fm υπογράμμισε ότι ποτέ δεν υπήρξε πρόταση συνεργασίας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επεσήμανε πως «πράγματι τηλεφώνησα στον κ. Τσίπρα την Κυριακή το βράδυ, όπου τον συνεχάρη για το εκλογικό αποτέλεσμα και του ευχήθηκα κάθε επιτυχία στο έργο του. Οταν τηλεφωνηθήκαμε, είχε ήδη βγει με τον κ. Καμμένο και είχαν ανακοινώσει ότι προχωρούν μαζί στη διακυβέρνηση του τόπου, είχε κάνει δηλαδή τις επιλογές του στη σχετική διαδικασία, συνεπώς τέτοιο θέμα και τέτοια πρόταση δεν μου έγινε από την πλευρά του κ. Τσίπρα».

Ακόμη πρόσθεσε πως δεν έγινε καμία πρόταση προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Ούτε στην κα Γεννηματά όπως μου είπε. Δεν έγινε τέτοια πρόταση ούτε στην κα Γεννηματά η οποία είχε επικοινωνήσει με τον κ. Τσίπρα ακριβώς πριν. Εχουμε ακριβώς την ίδια στάση με την κα Γεννηματά σε αυτό το θέμα, και μάλιστα το έχουμε τοποθετήσει με δημόσιες δηλώσεις μας τόσο το βράδυ των εκλογών όσο και την επόμενη ημέρα», υπογράμμισε.

«Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Εχουμε ξεκαθαρίσει ότι θέλουμε μία ευρεία διακυβέρνηση του τόπου, μία κυβέρνηση με όσο περισσότερες φιλοευρωπαϊκές, μεταρρυθμιστικές και προοδευτικές δυνάμεις. Είναι φανερό ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε να έχει την ίδια κυβέρνηση με την προηγούμενη περίοδο, συνεπώς αυτό δεν το ήθελε, δεν το επιδίωξε και εμείς θα ασκήσουμε εποικοδομητική προγραμματική αντιπολίτευση», κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews