Ελλάδα

Θεοχαρόπουλος: Το Σάββατο ανακοινώνεται η εκλογική συνεργασία ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ

Θεοχαρόπουλος: Το Σάββατο ανακοινώνεται η εκλογική συνεργασία ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 χαρακτήρισε ως θέμα χρόνου την εκλογική συνεργασία του κόμματός τουμε το ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «συζητούμε με το ΠΑΣΟΚ και με άλλες δυνάμεις, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε άμεσα θετική κατάληξη» ενώ υποστήριξε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν επισήμως στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

«Δεν πρόκειται για ενσωμάτωση του ενός ή του άλλου αλλά για εκλογική συμπαράταξη» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ενώ σημείωσε ότι θα προτιμούσε μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ.

«Η ΔΗΜΑΡ απευθύνθηκε δυο φορές στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση, ούτε μια συνάντηση», είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έστειλε σαφές μήνυμα στον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος επιδιώκει σύμπλευση με την Κουμουνδούρου, ότι θα ακουστούν όλες οι απόψεις και «η ΔΗΜΑΡ θα πάρει τις αποφάσεις της και θα προχωρήσει μπροστά».

«Όταν βοηθούσε η ΔΗΜΑΡ στο να επιλυθούν τα προβλήματα δεν είχαμε ούτε κλειστές τράπεζες ούτε capital controls» επισήμανε ο κ. Θεοχαρόπουλος και συμπλήρωσε «τώρα απαιτείται συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews