Ελλάδα

Θεοδωράκης: «Είναι αστείο να μιλάνε οι κυβερνητικοί για εκλογές»

Θεοδωράκης: «Είναι αστείο να μιλάνε οι κυβερνητικοί για εκλογές»

«Είναι αστείο που κάποιοι, και μέσα στην κυβέρνηση, αφήνουν ως υπονοούμενο το ενδεχόμενο η χώρα να πάει ξανά σε εκλογές μέσα σε έξι μήνες. Πρέπει να αποφύγουμε τις εκλογές.

Έχουμε όμως μια κακή κυβέρνηση, που δεν αντιλαμβάνεται τον παλμό του κόσμου. Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να αντιληφθεί τις ευθύνες του και να αναζητήσει απ΄αυτή τη Βουλή μια άλλη κυβέρνηση» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Ρέθυμνο στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, λίγο πριν την έναρξη της Παγκρήτιας Συνάντησης φίλων και εθελοντών του Ποταμιού.

O επικεφαλής του Κινήματος απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ποταμιού σε οικουμενική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν πιστεύουμε στις οικουμενικές κυβερνήσεις γιατί αν είναι όλοι μέσα κανείς δε θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Όλοι θα προσπαθούν να διασώσουν τον εαυτό τους». Υπογράμμισε μάλιστα ότι το Ποτάμι ανέκαθεν υπερασπιζόταν τη λύση «μιας κυβέρνησης επαϊόντων που θα έχουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τη χώρα για τα επόμενα χρόνια.

Αυτή την κυβέρνηση εάν και εφ΄όσον συσταθεί εμείς έχουμε σκοπό να τη στηρίξουμε. Όχι για να γίνουμε εμείς υπουργοί αλλά για να στηρίξουμε μια κυβέρνηση σωτηρίας της χώρας».

Σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα του ασφαλιστικού σχολίασε: «κάνουν ένα πρωτοφανές λάθος για μια νέα κυβέρνηση. Φοβούνται να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους στους οποίους μέχρι χθες έταζαν λαγούς με πετραχήλια.

Πρέπει να συνομιλήσουν με τους αγρότες, τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους αυτοαπασχολούμενους. Δεν μπορεί να έχουν την άποψη: «εμείς αποφασίζουμε και ο κόσμος χειροκροτά»

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link