Ελλάδα

Θεοδωράκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο μπάχαλο της κοινωνίας»

Θεοδωράκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο μπάχαλο της κοινωνίας»

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και δέσμευση για εκλογές, είναι η πρόταση του Ποταμιού για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην πολιτική ζωή, μετά τις αλυσιδωτές αντιδράσεις στην οικονομία της Ελλάδας, με χαρακτηριστικότερο το πρόσφατο μίνι κραχ του Χρηματιστηρίου.

Σε δηλώσεις του, ο Σταύρος Θεοδωράκης, που έφθασε το απόγευμα στο Ηράκλειο, έδωσε τη δική του εξήγηση στην επίσπευση των συζητήσεων για την προεδρική εκλογή.

«Ο Σαμαράς δεν μπορούσε να λύσει τα προβλήματα της χώρας, ο Βενιζέλος δεν μπορούσε να λύσει τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ και αποφάσισαν να φέρουν πιο κοντά την προεδρική εκλογή. Είναι λάθος η επιλογή» ανέφερε και «κατέθεσε» την πρόταση του Ποταμιού: «Να εκλέξει αυτή η Βουλή πρόεδρο και να δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι θα έχουμε εκλογές εντός του 2015, μετά την τουριστική περίοδο, γιατί υπάρχουν και οι δουλειές του κόσμου».

Ο κ. Θεοδωράκης δεν άφησε ασχολίαστο τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητά άμεσα τη διενέργεια εκλογών. «Είναι κι αυτοί που επενδύουν στο «εδώ και τώρα» εκλογές. Είναι αυτοί που επενδύουν στο μπάχαλο της κοινωνίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, άφησε και μια νότα αισιοδοξίας, διαπιστώνοντας ότι «όλο και πιο πολλοί Έλληνες, όλο και πιο πολλοί Κρητικοί, αντιλαμβάνονται ότι η χώρα δεν μπορεί να κινηθεί ανάμεσα στο αριστερό και στο δεξί λάθος».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews