Ελλάδα

Θεοδωράκης: Ποιους όρους θέτει το Ποτάμι για να συγκυβερνήσει

Θεοδωράκης: Ποιους όρους θέτει το Ποτάμι για να συγκυβερνήσει

Ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM εξαπέλυσε επίθεση  στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας λέγοντας ότι δεν μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως «νέο» γιατί όλες οι τακτικές που ακολουθεί είναι παλαιοκομματικές, μυρίζουν μούχλα.

Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε “είναι το κόμμα της ανεργίας. Πρώτη φορά κόμμα της αριστεράς δεν αναφέρεται στους ανέργους. Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ ‘καταφέραμε να μην έχουμε άλλες μειώσεις στους συνταξιούχους και στο Δημόσιο. Η Ελλάδα όμως δεν έχει μόνο συνταξιούχους και Δημόσιο. Έχει και τους οι ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα τους οποίους δεν υπολογίζει κανένας στην κυβέρνηση”.

Σύμφωνα με τον κύριο Θεοδωράκη οι όροι που θέτει το Ποτάμι για να συγκυβερνήσει ανέφερε, λέγοντας “ο πρώτος όρος είναι η σύνθεση της κυβέρνησης. Εμείς μαζί με αποτυχημένους υπουργούς του παρελθόντος δεν συγκυβερνούμε”.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, όμως, και στα δύο κόμματα. Σημασία έχουν τα πρόσωπα και όχι το μοίρασμα των υπουργείων” και συνέχισε: “ο δεύτερος όρος είναι ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει μια στρατηγική την οποία δεν έχει”.

Από την άλλη πλευρά αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το ποσοστό των δημοσκοπήσεων. Υπάρχει πίεση και κάποιες διαρροές και προς τα αριστερά και προς τα δεξιά.

Υπάρχει βεβαίως και μια εισροή γι’ αυτό δεν εμφανίζουμε σημαντικές απώλειες. Νομίζω ότι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, ο κόσμος θα σκεφτεί ότι υπάρχει μια χρήσιμη επιλογή, το Ποτάμι.

Κάναμε το σωστό και είχαμε θετική συμβολή αυτούς τους επτά μήνες. Εκτιμώ ότι αυτό θα προσμετρηθεί. Ακόμη και η ψήφος στον Μεϊμαράκη και στον Τσίπρα δεν είναι ψήφος βεβαιότητας. Ο κόσμος έχει φάει πολλά χαστούκια το τελευταίο διάστημα και ψάχνει ένα κλαδί για να πιαστεί.

Νομίζω ότι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα μέχρι τις εκλογές. Είναι μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Θα σας έχουν πει και οι δημοσκόποι ότι πολύς κόσμος αρνείται να απαντήσει».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews