Ελλάδα

Θεοδωράκης:Είμαστε αντίπαλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης:Είμαστε αντίπαλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε τα εξής.

Στα περίπτερα της πλατείας Συντάγματος είναι αναρτημένα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Με φωτογραφίες από την νέα κυβέρνηση. Αν κάποιος έλειπε στο εξωτερικό τις τελευταίες 48 ώρες και επέστρεφε σήμερα θα δυσκολευόταν να πιστέψει ότι αυτό που βλέπει είναι πραγματικότητα.Θα δυσκολευόταν δηλαδή να πιστέψει ότι η πρώτη αριστερή – όπως θέλουν να την αποκαλούν- κυβέρνηση της χώρας έχει μέσα της ακροδεξιούς, συνομοσιολόγους και αντιευρωπαϊστές.

Δεν ξέρω, ίσως στον ΣΥΡΙΖΑ να γνωρίζουν και να μελετούν ένα μόνο ένα τμήμα της πρόσφατης ιστορίας μας αλλά τους πληροφορούμε ότι ο νέος υπουργός Αμύνης ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα αποκαλύπτοντας ότι αρχηγός της 17Νοέμβρη είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου.  Στα χρόνια του μνημονίου είχαμε την μεγάλη του αποκάλυψη ότι οι ξένοι μας ψεκάζουν για να είμαστε άβουλοι και επειδή το θέμα είναι πάντα η οικονομία είχαμε πρόσφατα και την ανατρεπτική του θεωρία ότι οι Εβραίοι της Ελλάδας πληρώνουν λιγότερους φόρους.

Δεν είναι για γέλια φίλοι μου. Και εδώ θα μου επιτρέψετε μια ειλικρινή εξομολόγηση.  Είμαστε αντίπαλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε επιφυλάξεις για την πολιτική του. Βλέπουμε ίσως και διαφορετικά τη θέση της Ελλάδος στην Ευρώπη. Κρίνουμε ότι η οικονομική του πολιτική μπορεί να οδηγήσει σε νέο μαρασμό την ήδη μαραμένη οικονομία μας. Στην Παιδεία και το Δημόσιο εμείς θέλουμε αλλαγές – να φύγουμε μπροστά – αυτοί θέλουν βήμα σημειωτόν και επιστροφή στα λάθη του παρελθόντος.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link