Αθλητικά

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Μανούσος

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Μανούσος

Κεραυνός εν αιθρία στην Καλλονή, καθώς ο Γιώργος Μανούσος ενημερώθηκε από το ΕΣΚΑΝ πως βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία. Κρατάει επιφυλάξεις η ΠΑΕ που διευκρινίζει για το θέμα.

Σοβαρό θέμα προέκυψε στην Καλλονή. Την Πέμπτη, ο Γιώργος Μανούσος ενημερώθηκε από το ΕΣΚΑΝ πως το δείγμα που έδωσε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία και αυτόματα του απαγορεύτηκε η συμμετοχή του στο προσεχές ματς με την Ξάνθη.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ υπογραμμίζει πως η συγκεκριμένη ουσία συμπεριλαμβανόταν στην θεραπευτική αγωγή του επιθετικού της για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν αυξάνει τις ικανότητές του. Οι νησιώτες θα περιμένουν και το δεύτερο δείγμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά από το ΕΣΚΑΝ ότι βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία το δείγμα που έδωσε αμέσως μετά το παιγνίδι Αστέρα Τρίπολης- Καλλονής της 5ης αγωνιστικής και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή).

Η ΠΑΕ Καλλονή θα ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος και θα αναμένει τα αποτελέσματά της».

 

 

πηγή: sport-fm.gr

 

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews