Κοινωνία

Θύμα σατανισμού γυναίκα στη Γλυφάδα-Είχε βρεθεί νεκρή την Κυριακή του Πάσχα

Θύμα σατανισμού γυναίκα στη Γλυφάδα-Είχε βρεθεί νεκρή την Κυριακή του Πάσχα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία άστεγης που είχε σημειωθεί ανήμερα του Πάσχα σε πλατεία της Γλυφάδας. Ο δράστης της δολοφονίας είναι 21 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε στην Αστυνομία ότι η δολοφονία ήταν αφιερωμένη στο Σατανά.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα είχε εντοπιστεί σε πλατεία της Γλυφάδας με πολτοποιημένο το κεφάλι της.  Ύστερα από έρευνες της Διώξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής εντοπίστηκε ο δράστης. Σύμφωνα με την κατάθεση του νεαρού στους Αστυνομικούς πίστευε ότι κάνοντας ανθρωποθυσίες ερχόταν κοντά στο Σατανά.

Στο μεταξύ οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν εντοπίσει στο παγκάκι όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα ίχνη από αίμα τα οποία σχημάτιζαν το “666”.  Η ημέρα του Πάσχα επελέγη για την ανθρωποθυσία καθώς η μέρα του Πάσχα θεωρείται «ημερομηνία αντικατοπτρικής αντίληψης του Χριστιανισμού».

Από την άλλη πλευρά στις 21 Ιουνίου ήταν έτοιμος να επαναλάβει την ανθρωποθυσία για να αποδείξει με αυτό τον τρόπο την πίστη του στο Σατανά. Ο νεαρός αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Αθηνών.

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews