Πολιτική

Θρίαμβος Μώραλη

Θρίαμβος Μώραλη

Ο «Πειραιάς Νικητής» κυρίαρχη δύναμη στο πρώτο λιμάνι της χώρας – Οι ψηφοφόροι κατέρριψαν όλα τα προγνωστικά δίνοντάς του ψήφο εμπιστοσύνης

Κυρίαρχη δύναμη αναδείκνύεται η παράταξη «Πειραιάς Νικητής» των Μώραλη – Μαρινάκη στον πρώτο γύρο για τον Δήμο Πειραιά, κόντρα στα προγνωστικά των τελευταίων εβδομάδων που έδειχναν επικράτηση του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Το δίδυμο Μώραλη – Μαρινάκη κατάφερε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του μεγάλου Λιμανιού κερδίζοντας το πρώτο δύσκολο στοίχημα.

Πλέον, την τελική μάχη θα την δώσει απέναντι στον υποψήφιο της ΝΔ Β. Μιχαλολιάκο την ερχόμενη Κυριακή καθώς ο κ. Θοδωρής Δρίτσας που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Καταλυτικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα θα έχει η «διασπορά» των ψηφοφόρων που υποστήριξαν υποψηφίους οι οποίοι έμειναν εκτός δεύτερου γύρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κ.κ. Μώραλης και Μαρινάκης είχαν επιχειρήσει το τελευταίο διάστημα διακριτικό άνοιγμα προς τον κ. Δρίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός εφοπλιστής σε συνέντευξή του είχε ξεκαθαρίσει ότι εάν δεν συμμετείχε στις εκλογές θα στήριζε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση θεωρείται ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξουν υποψήφιο της ΝΔ.

Το ίδιο ισχύει και για τους ψηφοφόρους της κυρίας Παντελάκη που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ ενώ αντιθέτως οι ψηφοφόροι του κ. Νίκου Κούζηλου (Χρυσή Αυγή) πιθανότατα θα υποχτηρίξουν την υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου.

Πηγή protothema

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews