Κοινωνία

Θρίλερ με τουρίστες στην Πρέβεζα – Βρέθηκε βυθισμένο το ιστιοπλοϊκό τους

Θρίλερ με τουρίστες στην Πρέβεζα – Βρέθηκε βυθισμένο το ιστιοπλοϊκό τους

Σε άνευ προηγουμένου θρίλερ  εξελίσσεται η υπόθεση της ανεύρεσης του ιστιοφόρου PULAU TIGA με σημαία Μεγάλης Βρετανίας στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Παξών και Πρέβεζας.

 

Το πλοιάριο , 35 ημέρες μετά το τελευταίο στίγμα που είχε δώσει, εντοπίστηκε ημιβυθισμένο την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, το ιστιοφόρο το οποίο φαίνεται ότι ανήκει σε ένα ζευγάρι Άγγλων, αγνοούνταν από τις 5 Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα έχουν να δώσουν σημεία ζωής και οι δύο Άγγλοι οι οποίοι έκαναν διακοπές στην Ελλάδα.

 

Παρά τις έρευνες που είχε κάνει το λιμενικό, δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει κανένα ίχνος του σκάφους. Αργά το βράδυ της Παρασκευής το ιστιοφόρο εντοπίστηκαν ημιβυθισμένο, στα ανοιχτά της Πρέβεζας από Ρωσικό φορτηγό πλοίο, το οποίο βοήθησε και στη ρυμούλκησή του.

 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου και με τη βοήθεια αλιευτικού το ιστιοφόρο μεταφέρθηκε στην Πρέβεζα όπου αναμένονται εμπειρογνώμονες για να κάνουν αυτοψία. Ταυτόχρονα έχει ενημερωθεί και η Βρετανική Πρεσβεία. Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το σκάφος δεν παρέχει προς το παρόν στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη και επιτρέπει μόνο εικασίες, ενώ δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος ζωής του ζευγαριού.

 

πηγή: koolnews.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews