Ελλάδα

Τι απάντησε ο Σαμαράς για την παράδοση-παραλαβή στο Μαξίμου

Τι απάντησε ο Σαμαράς για την παράδοση-παραλαβή στο Μαξίμου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας αναφέρθηκε και στο ζήτημα που προέκυψε αναφορικά  με την παράδοση-παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Σαμαράς:

“Το πιο ανήθικο από όλα ήταν ο θόρυβος που έκαναν ότι τάχα δεν θέλησα να παραδώσω στο Μέγαρο Μαξίμου. Η αλήθεια είναι βέβαια εντελώς διαφορετική. Το γραφείο του επικοινώνησε με το δικό μου ζητώντας απλά πληροφορίες για την τυπική παράδοση. Καμία εικόνα δεν είχα για το πότε θα πάει ο κ. Τσίπρας στο Mαξίμου και για το πότε θα έπρεπε να ήμουν κι εγώ εκεί. Δεν είχα καμία πρόθεση να μην παραβρεθώ τυπικά αφού του είχα ήδη τηλεφωνήσει για να τον συγχαρώ.

 Δημιούργησαν ένα πρόβλημα από το τίποτα. Φυσικά όλοι αυτοί που δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα πρωτοκόλλου σε βάρος μας δεν είχαν πει το παραμικρό όταν ο κ. Τσίπρας στην προεκλογική εκστρατεία έβριζε σκαιότατα τη ΝΔ από τη Ρόδο. Ούτε είπαν το παραμικρό όταν στελέχη του έβριζαν εμένα τον ίδιο ως Πρωθυπουργό, τότε, χωρίς κανείς να τους βάλει στη θέση τους.

Είμαστε σε περίοδο που θα κανουν τα πάντα για να πλήξουν τη ΝΔ, να τη βυθίσουν σε εσωστρέφεια, πριν καταλάβει ο λαός την πλήρη μας δικαίωση. Κι όσο περισσότερο καταλαβαίνει ο λαός ότι η δικαιωσή μας πλησιάζει, τόσο περισσότερο θα προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν» συμπλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός”.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews