Ελλάδα

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος ζητά ο Παπανδρέου

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος ζητά ο Παπανδρέου

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε τα εξής:

«Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε την απόφαση του λαού που πρέπει να γίνει σεβαστή και στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Η θέση μας παραμένει ισχυρή. Η Ελλάδα από αύριο χρειάζεται κυβέρνηση με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο, συνεννοήσεις και συνεργασίεςΚανένα κόμμα, ακόμα και αυτοδύναμο, δεν μπορεί στις σημερινές συνθήκες μόνο του.

Πρέπει όλοι να σεβαστούμε τις θυσίες των Ελλήνων και να συνεργαστούμε με σταθερή πορεία στην ΕΕ και το ευρώ, με δικό μας εθνικό σχέδιο, με βαθιές αλλαγές. να δημιουργήσουμε επιτέλους ουσιαστική και δημιουργική δημοκρατία και να εμπιστευτούμε τους πολίτες.Η διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους και το σχέδιο για βαθιές αλλαγές πρέπει να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού, άμεσα με δημοψήφισμα. Το Κίνημά μας, και μόνο με την παρουσία του στις εκλογές, πραγματοποίησε άθλο.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είμαστε στη Βουλή. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος το Κίνημά μας θα είναι και αύριο εδώ. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε ανοιχτό συνέδριο, θα συνεχίσουμε την αυτοοργάνωσή μας. Προχωράμε! Θέλω να ευχαριστήσω κάθε ελληνίδα και έλληνα που στρατεύτηκε σε αυτόν τον αγώνα. Καλώ όλους που στρατεύτηκαν μαζί μας στη δημιουργική διαδικασία θέσμισης ενός νέου Κινήματος για τη δημοκρατία και τον σοσιαλισμό».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews