Γνώμες

Τι φοβάται ο άντρας;

Τι φοβάται ο άντρας;

Στον έρωτα, οι άντρες έχουν περισσότερους φόβους και ανασφάλειες από τις γυναίκες! Το ίδιο και ο σύντροφος σου βέβαια! Μπορεί να κάνει τον άνετο, αλλά δεν είναι! Μπορείς να φανταστείς ποιοι είναι οι φόβοι του;

 

Ο μεγαλύτερος όλων, είναι το κλισέ: μήπως δεν έχει αρκετά προσόντα! Αυτό το φοβούνται ακόμα και οι άντρες που ξέρουν ότι – όπως και να το κάνουμε – το έχουν το…θέμα! Να πούμε μια λεπτομέρεια επιστημονική εδώ: παρ’ όλο που υποτίθεται ότι το μέγεθος δεν μετράει, οι γυναίκες, με το να διαλέγουν συντρόφους πολύ προικισμένους, έχουν εκτινάξει το ανθρώπινο είδος στην κορυφή των θηλαστικών με το μεγαλύτερο μόριο! Τρελό; Και όμως, ισχύει! Γιατί; Γιατί οι γυναίκες κάνουν παιδιά με άντρες που…το έχουν, οπότε το μεταδίδουν! Ε, είναι να μην φοβούνται  τα καημένα τα αγόρια; Μια ματιά της συντρόφου τους που δεν θα είναι και πολύ θαυμαστική, φτάνει για τους τρελάνει!

 

Το δεύτερο πράγμα που φοβούνται στον έρωτα, είναι να μην ιδρώσουν! Μιλάμε για άγχος, το λένε σε όλες τις έρευνες! Γιατί; Προφανώς είναι η διαφήμιση που έχει παίξει τον ρόλο της, που ουσιαστικά απαγορεύει τις σωματικές εκκρίσεις! Φοβούνται ότι θα φανούν στην σύντροφό τους «κτηνάκια»! γιατί, κακό είναι;

 

Και ναι, οι άντρες φοβούνται για το σώμα τους! Τρέμουν μήπως δεν αρέσει στην σύντροφό τους η συνολική εικόνα του σώματός τους. Δεν το παραδέχονται, αλλά θα ήθελαν να είναι σαν τον Μπέκαμ! Και όταν δεν είναι, φοβούνται πάρα πολύ και θέλουν πολύ τρυφερότητα για να το ξεπεράσουν!

 

Και ναι, φοβούνται μήπως δεν έρθει σε οργασμό το ταίρι τους! Τα έχουν χάσει με αυτό το θέμα! Θα ήταν καλό να οδηγήσεις τον σύντροφό σου με ασφάλεια στα μονοπάτια του ερωτισμού σου. Θα σε λατρέψει αν το κάνεις, γιατί έχει χάσει τον δρόμο! Μην τον αφήνεις μόνο του, συνεργαστείτε, γιατί φοβάται!

 

Τι δεν ξέρει πώς να σου ζητήσει;

 

Οι άντρες δεν είναι εύκολοι στα λόγια. Το πρώτο πράγμα που δεν ξέρει πώς να ζητήσει, είναι τρυφερότητα. Μεγάλο θέμ. Από τη μια την χρειάζονται, και από την άλλη δεν ξέρουν πώς να την πάρουν! Ενώ τους είναι κάπως πιο εύκολο να διεκδικήσουν πράγματα στον ερωτικό τομέα, γιατί είναι κάτι σαν το…ψωμί που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό, με την τρυφερότητα, που είναι ένα σκαλί πιο πάνω, έχουν θέμα. Πρέπει να του την δώσεις εσύ, από μόνη σου.

 

Επίσης φοβάται να ζητήσει πρώτος δέσμευση, ενώ οι άντρες είναι κυρίως που την θέλουν! Έχουν μεγάλο θέμα με την πίστη, οπότε βιάζονται στην ουσία να σε δεσμεύσουν! Αλλά δεν το κάνουν, γιατί τρέμουν από την άλλη στην ιδέα!

 

Και το τρίτο και σοβαρό, γιατί χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα, φοβούνται πολύ την απόρριψη, και δεν τολμάνε ουσιαστικά το πρώτο ραντεβού! Μπορεί ο άντρας να έχει τον αέρα και τη φήμη του κατακτητή, αλλά αν δεν κάνεις εσύ καθαρή κίνηση, που θα του διώξει την ανασφάλεια, δεν πρόκειται να στο ζητήσει αυτός, γιατί φοβάται το όχι σου! Τρέμουν την παραδοσιακή… χυλόπιτα!

 

Και να ξέρεις, πως όσο φοβάσαι εσύ μήπως φανείς «κάπως» με το σεξ από το πρώτο ραντεβού , άλλο τόσο φοβάται κι εκείνος! Δεν θέλει να φανεί πεινασμένος! Μπορεί να παριστάνουν ότι αυτό μόνο έχουν στο μυαλό τους, αλλά οι έρευνες δείχνουν ότι ο άντρας θέλει παρά πολύ μια μόνιμη και σταθερή σχέση. Και θέλει να δώσει καλή εντύπωση, για να την κερδίσει. Οπότε, θέλει την βοήθειά σου, να νιώσει ότι όλα θα πάνε καλά, ότι δεν τον κρίνεις με τη μεζούρα σε κάθε του λέξη και σε κάθε του κίνηση! Γιατί αν το νιώσει αυτό, θα πάρει δύο δρόμους: ή θα τα χάσει τελείως και θα γίνει τελείως αμήχανος, ή θα κλειστεί στο καβούκι του «σκληρού», για να μην εκτεθεί. Είναι κρίμα, είναι πολύ ωραία πλάσματα οι άντρες! Βοήθησε με αγάπη και τρυφερότητα τον δικό σου τον σύντροφο, από τα πρώτα βήματα, να νιώσει ασφάλεια και θα δεις! Θα γίνει χαλί να τον πατήσεις!

 

πηγή: oroskopos.tv

Σχόλια

Γνώμες

Περισσοτερα στην κατηγορια Γνώμες

Copyright © 2015-2016 Clevernews