Πολιτική

Τι είπαν στον «αέρα» Φαήλος – Κασιδιάρης

Τι είπαν στον «αέρα» Φαήλος – Κασιδιάρης

Να… σοβαρευτεί κάλεσε τον Ηλία Κασιδιάρη ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, που βρέθηκε μαζί με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Να… σοβαρευτεί κάλεσε τον Ηλία Κασιδιάρη ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του Kontra Channel, μαζί με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Κρανιδιώτης έκανε λόγο για πολιτική ευθύνη της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα γιατί, όπως τόνισε, «καλλιέργησε την ένταση τη μεγάλη, όπως έχει και η Αριστερά για τις σκουριές».

«Όταν πείθεις ότι όσοι είναι δικοί σου εκλεκτοί και οι υπόλοιποι είναι προδότες τότε έχεις ευθύνη», είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και κάλεσε τον κ. Κασιδιάρη να παραδεχθεί δημόσια ότι είναι Εθνικοσοσιαλιστές.

«Αφήστε να έχω εγώ την άποψη για το που ανήκω ιδεολογικά. Είμαστε εθνικιστές» αποκρίθηκε ενοχλημένες ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, αποδέχθηκε τις συμβουλές του κ. Κρανιδιώτη σχετικά με το ότι πρέπει να σοβαρευτεί.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κασιδιάρης κούνησε καταφατικά το κεφάλι και απάντησε στον κ. Κρανιδιώτη λέγοντάς του πως σέβεται όσα είπε.

Μάλιστα, στη συνέχεια, η συζήτηση κύλησε σε χαμηλούς τόνους, ενώ το μέλος της της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως η Χρυσή Αυγή είναι πολύ σοβαρή, «γιατί πιστεύει πραγματικά αυτά που λέει».

Επίσης, ο κ. Κρανιδιώτης διαφώνησε ακόμη με την όποια προσπάθεια απαγόρευσης του κόμματος της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως δεν είναι προς το συμφέρον της κυβέρνησης αφού, « ό,τι απαγορεύεις το κάνεις πιο γοητευτικό και το δυναμώνεις».

Πηγή protothema.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link