Ελλάδα

Τι συνέβη τελικά με τον αστυνομικό που υπέγραψε το συμφωνητικό της υπόθεσης Φλαμπουράρη;

Τι συνέβη τελικά με τον αστυνομικό που υπέγραψε το συμφωνητικό της υπόθεσης Φλαμπουράρη;

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην υπόθεση Φλαμπουράρη, με την εμπλοκή του στην εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ, η οποία ανέλαβε έργο από την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Υπενθυμίζεται ότι ο  πρώην υπουργός Επικρατείας, παρουσίασε ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας επικυρωμένο από υπαξιωματικό της Αστυνομίας.

Μάλιστα ο “Βηματοδότης” στη σημερινή του στήλη στο tovima.gr αναφέρεται σε μία σημαντική λεπτομέρεια στην ημερομηνία που έχει το έγγραφο.

Τι αναφέρει ο «Βηματοδότης»
Το πλήρες κείμενο του «Βηματοδότη»: «Σας έχω φρέσκα νέα για την υπόθεση Φλαμπουράρη. Ποιος είναι ο αξιωματικός της Αστυνομίας ο οποίος υπέγραψε μέσα στη ΓΑΔΑ το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας του Αλέκου Φλαμπουράρη (φωτογραφία);

Η απάντηση είναι εύκολη, αφού ο συγκεκριμένος αξιωματικός υπογράφει με το όνομά του και με τον βαθμό του, πλην όμως υπάρχει μια μικρολεπτομέρεια. Ο εν λόγω αξιωματικός της Αστυνομίας την ημέρα που υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στη… Φλώρινα.

Συνεπώς, πώς εμφανίζεται να είναι στη ΓΑΔΑ και να υπογράφει τη στιγμή που το φύλλο πορείας του και η υπηρεσιακή του κατάσταση μαρτυρούν ότι βρισκόταν στην Φλώρινα; Αυτά και άλλα πιπεράτα αναφέρονται σε εμπιστευτικό έγγραφο της ΝΔ έπειτα από έρευνα που έκαναν τα στελέχη της και θέτουν το ερώτημα αν είναι νόμιμη ή όχι η υπογραφή του εν λόγω αστυνομικού.

Αλλωστε για τη ΝΔ, μαθαίνω, η “υπόθεση Φλαμπουράρη” βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα αποδόμησης του ισχυρού πλεονεκτήματος που είχε ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της διαφθοράς. “Εχουμε στρέψει τα βέλη μας στον πιο στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα. Θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε επιχείρημα είχε ως τώρα περί πάλης για τα συμφέροντα και τη διαφθορά” μου έλεγαν τα γαλάζια στελέχη.

Ανέφεραν ακόμη ότι από τη Δευτέρα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, άλλος ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μπαίνει στο στόχαστρο για υπόθεση φοροδιαφυγής. Και κάτι ακόμη: μαθαίνω ότι την Τετάρτη γαλάζιοι ορκωτοί λογιστές έκαναν φύλλο και φτερό τα αρχεία της ICAP για να δουν πόσα ήταν τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας Φλαμπουράρη και πόσο τζίρο εμφάνισε».

flabouraris_ypothesi!

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews