Ελλάδα

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μοσκοβισί,Τσακαλώτου,Παππά

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Μοσκοβισί,Τσακαλώτου,Παππά

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε, η συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τον ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Π. Μοσκοβισί.

Με βάση τις ίδιες πηγές, κατά τη διάρκεια της  συνάντησης συζητήθηκε η συνέχιση της διαδικασίας διαβούλευσης και ειδικότερα ο τρόπος σύγκλισης στο δημοσιονομικό κενό έως το τέλος του 2016. Οι δύο πλευρές ψάχνουν τη “χρυσή τομή” στα ζητήματα που χαρακτηρίζονται “κόκκινες γραμμές” τόσο για την Αθήνα όσο και για τους δανειστές.

Αναφορικά με τις έντονες συζητήσεις υπάρχει περιθώριο 48 ωρών, αφού από την εξέλιξή τους θα εξαρτηθεί ο χαρακτήρας της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τους Φρανσουά Ολάντ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ανγκελα Μέρκελ, στις Βρυξέλλες την Τετάρτη.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega είναι πιθανό σε αυτή τη συνάντηση να κληθεί και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, καθώς εκείνος είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει μία έκτακτη συνεδρίαση Eurogroup αν χρειαστεί.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews