Ελλάδα

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου (φωτο)

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου (φωτο)

Λίγο μετά τις 14.00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κύριος Παπανδρέου έφτασε στο νεοκλασσικό της Βασιλίσσης Σοφίας στις 12.10, και στην είσοδο τον περίμενε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σε σύντομο τετ α τετ που είχε με τους εκπροσώπους του τύπου ο κύριος Βενιζέλος  τόνισε ότι η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως φιλική και με θετικό πρόσωπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ούτε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, τα διεθνή ζητήματα αλλά και το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης. Ακόμη συμφώνησαν ότι θα πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Βουλή, ενώ οι εκλογές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας.

Βάσει πληροφοριών ο κύριος Παπανδρέου έχει κάποιες ιδέες σχετικά με το μέλλον της παράταξης, τις οποίες θα στείλει με email, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Από την άλλη πλευρά στο ενδεχόμενο νέας συνάντησης των δύο, πηγές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι πάντα υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

 gap-venizelos-1

gap-venizelos-4

papandreou-venizelos-708_0

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews