Ελλάδα

Τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με συνέντευξή του στην αγγλική εφημερίδα “The Times” ανέφερε ότι στηρίζει τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ενώ δε διστάζει να δηλώσει πλημμυροπαθής. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. 

«Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μία ευκαιρία», δήλωσε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «The Times», επεσήμανε ο τέως βασιλιάς. Ακόμη επεσήμανε ότι βλέπει την ελπίδα στις πολιτικές εναντίον της λιτότητας, τις οποίες είχε εξαγγείλει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον ο τέως  τόνισε ότι τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από τους Ευρωπαίους στη χώρα μας είναι υπερβολικά σκληρά. Ακόμη αναφέρθηκε στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι σκληρή, αλλά πρέπει να μας αντιμετωπίζουν σαν ίσους».

Από την άλλη πλευρά στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο 74χρονος τέως βασιλιάς έχει γυρίσει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και ζει σε μια ενοικιαζόμενη παραθαλάσσια κατοικία. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα δε μπορεί να βρει υδραυλικό παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους πιο καλά δικτυωμένους ανθρώπους στην Ευρώπη.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link