Ελλάδα

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Γιουνκέρ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Γιουνκέρ

Πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε δεκάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το Eurogroup την Πέμπτη.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους σημειώθηκε εποικοδομητική συνομιλία, με την Αθήνα να περιμένει εξελίξεις μέσα στο σαββατοκύριακο, καθώς η κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι όλο και πιο πιθανό να γίνει μία νέα συζήτηση, σε νέα βάση.

Me βάση το ρεπορτάζ του MEGA, πληροφορίες  κάνουν λόγο για ενδεχόμενη νέα πρόταση από την πλευρά του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανό να παρουσιάσει νέες θέσεις του προς την ελληνική πλευρά και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Την ίδια ώρα, ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ ανέφερε ότι όπως έχουν τα πράγματα «δεν πρέπει να αναμένουμε κάτι εντυπωσιακό αύριο στο Eurogroup». Οι δανειστές επιμένουν στις αξιώσεις τους, ανέφερε όπως μετέδωσε το Mega, και η Αθήνα δεν δέχεται να κάνει υποχωρήσεις. «Αν αυτό παραμείνει έτσι, τότε η συζήτηση για την Ελλάδα μπορεί να είναι εξαιρετικά σύντομη», κατέληξε.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews